O evaluare feng shui a casei ne poate ajuta deoarece steaua zburătoare responsabilă cu relaţille romantice trebuie susţinută şi activată.

Nu există case identifice în Feng Shui

Fiecare spaţiu este diferit, de aceea oamenii au experienţe de viaţă diferite. Din acest motiv se realizează un raport feng shui pentru fiecare casa separat.

“Nu există o hartă prestabilită a energiilor, pentru că fiecare locuinţă are o poziţie diferită – au o altă poziţionare a faţadei, au puncte geografice diferite, altă formă interioară, un alt an în care a fost dată în folosinţă etc. De exemplu, cineva poate avea situat pe Nord dormitorul, altcineva poate avea bucătăria situată pe această coordonată şi acest lucru este total diferit", conchide expertul.

În urma analizei facute de un specialist feng shui, se pot face recomandări cu privire la amenajarea mobilierului şi aplicarea remediilor pentru anihilarea stelelor negative. Într-o casă decorată după principiile Feng Shui, nimic nu este pus la întâmplare. Într-o casă oarecare, se poate să întâlnim clopoţei metalici, fântâni artenziene, un covor negru la intrare, obiecte amplasate aparent întâmplător. Ei bine, aceste lucruri sunt puse din necesitate printr-o serie de calcule matematice complexe şi care au menirea de a aduce bunăstare şi echilibru într-un cămin”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Descoperiți legătura dintre filozofia Zen și dezvoltarea mentalității!  5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Foto homepage: Dmitry Pistrov /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri