Dupa o zi intreaga petrecuta la birou, gatitul reprezinta o modalitate de relaxare pentru multi dintre noi. Dar ce e de facut atunci cand oboseala isi spune cuvantul si nu mai avem rabdarea necesara pentru cele mai gustoase mancaruri? Raspunsul este la indemana oricui: aparatele mici de bucatarie sunt ajutorul de nadejde in orice bucatarie.

Mai jos se regasesc cinci dintre cele mai importante aparate de bucatarie care nu trebuie sa lipseasca din bucataria niciunui pasionat de mancare si gatit. Sunt mici si la indemana oricui!

Robot de bucatarie

Aparatul de bucatarie este un aparat ultramodern ce dispune cel putin de un vas de mixare si un cutit multifunctional. Este recomandat in pentru prepararea usoara si rapida a piureurilor, supelor creme si smoothie-urilor, dar si pentru amestecat diverse ingrediente si pasat diferite nuci/alune/seminte. De asemenea, este foarte usor de curatat.

Robot de bucatarie disponibil pe cel.ro
Pret: 246 lei

Storcator de fructe

Adauga-i stilului tau de viata o alimentatia sanatoasa si bucura-te de schimbarile ce vor avea loc in mintea si trupul tau. Ai grija sa nu iti lipseasca din bucatarie un storcator de fructe fara de care nu ai putea savura cele mai delicioase sucuri naturale. De portocale, de mere, de morocovi, de ananas... toate aceste sucuri scump vandute in baruri si la terase pot fi realizate la un pret minim cu ajutorul unui storcator.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Storcator de fructe disponibil pe marketonline.ro
Pret: 149 lei

Masina de paine

Masina de paine si-a castigat foarte multi fani imediat dupa aparitia ei pe piata. Cu ajutorul ei te poti "imbata" cu mirosul inconfundabil al painii calde, ba chiar si sa o mananci frageda si aburinda, abia scoasa din cuptor. Este foarte usor de utlizat, foarte usor de intretinut si curatat si este disponibila pentru toate buzunarele.

Masina de paine disponibila pe marketonline.ro
Pret: 361.8 lei

Gratar cu doua placi grill

Ce ai spune daca atunci cand vrei sa gatesti mai multe sortimente de mancare nu ai mai avea nevoie de patru cratite, doua tigai si prea mult timp de asteptare? Ei bine, gratarul cu doua placi grill te invita sa pregatesti intotdeauna cel putin doua feluri de mancare pentru familie si prieteni.

Gratar DomoClip disponibil pe marketonline.ro
Pret: 89.57 lei

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Mixer cu bol

Cu totii ne dorim ca, dupa orele petrecute printre alimente si condimente, bucataria noastra sa arate impecabil. Este un lucru aproape imposibil , insa cu ajutorul unui mixer cu bol poti oricand prepara un piure, un desert sau o supa crema fara sa imprastii toata compozitia pe alaturi.

Mixer cu bol disponibil pe emag.ro
Pret: 95.99 lei

Tu ce aparat de bucatarie preferat ai, fara de care aceasta camera nu ar mai reprezenta locul unde reusesti sa te deconectezi?!

Sursa Foto Front Page: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri