12 Martie 2009 publicat în Casa-Gradina 7 share-uri

Feng Shui isi propune sa transforme spatiul unei locuinte intr-unul in care fluxul energiilor (chi) nu este intrerupt, fapt ce are o serie de efecte benefice asupra persoanelor din jur. Feng Shui recurge la o serie de instrumente pentru activarea energiilor pozitive, cele mai frecvente dintre acestea fiind cristalele, florile, fantanile arteziene, oglinzile, monedele norocoase si clopoteii de vant.

Oglinzi

Oglinzile pot fi folosite in numeroase scopuri, insa nu trebuie amplasate niciodata in dormitor. Acestea pot fi suspendate pe peretii din zonele nenorocoase ale casei, pentru a reflecta energiile pozitive de pe un perete opus.

Plaseaza o oglinda deasupra cuptorului cu scopul a dubla nivelul de prosperitate. Acest lucru va fi benefic si in situatia in care te afli cu spatele la usa atunci cand gatesti, ajutandu-te sa vezi daca cineva intra in incapere. Acelasi lucru se aplica si in birou atunci cand lucrezi cu spatele la usa.

Una dintre metodele cele mai eficiente de protectie impotriva vecinilor neplacuti este plasarea unei oglinzi fata in fata cu locuinta invecinata. Se considera ca acest lucru intoarce catre ei energiile negative si ca de multe ori ii poate provoca sa se mute.

Monede norocoase

Monedele plasate intr-un mic vas in locul Carierei sau Belsugului iti pot aduce noroc. Intensifica puterea acestor accesorii prin plasarea lor pe un material rosu (preferabil matase) sau prin legarea lor printr-un fir rosu.

Clopotei de vant

Clopoteii de vant favorizeaza un flux optim al chi-ului prin doua caracteristici: sunetul si miscarea. Aceste elemente sunt benefice in orice zona a unei incaperi deoarece reusesc sa aduca noroc si sa indeparteze ghinionul.

Daca simti ca anumite sectoare ale locuintei tale sunt incarcate cu energii negative, apeleaza la aceste instrumente. Nu trebuie sa le folosesti pe fiecare, insa practicarea din timpuri stravechi a invataturilor Feng Shui a dovedit eficienta lor.

Succes!

Sursa: Condo.ro.

Citeste si alte articole pe Condo.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Arhitectura arborescenta

Dieffenbachia: o planta cu foliajul remarcabil

Sfaturi pentru a redecora casa rapid si ieftin


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri