Indiferent de stilul in care este amenajata locuinta ta, trebuie sa acorzi intotdeauna atentie detaliilor, intrucat ele fac diferenta, iar usile sunt un asemenea exemplu. Iti prezentam 5 motive pentru care merita sa iti vopsesti usile albe.

Indiferent de stilul in care este amenajata locuinta ta, trebuie sa acorzi intotdeauna atentie detaliilor, intrucat ele fac diferenta, iar usile sunt un asemenea exemplu. Acestea trebuie sa fie in consonanta stilistica cu locuinta ta. Albul se numara printre preferintele designerilor de cateva sezoane, iar usile albe sunt si ele un exemplu in acest sens. Iti prezentam cateva motive pentru care merita sa iti vopsesti usile albe.

1. Usile albe sunt elegante
Usile

albe sunt, fara urma de indoiala, foarte elegante, indiferent de modelul lor. Acestea vor adauga o nota sofisticata fie ca este vorba de un spatiu clasic sau unul contemporan.

2. Usile albe sunt perfecte, indiferent de paleta cromatica a incaperii

Fiind o non culoare, unul dintre marile avantaje ale albului este ca poate fi asortat cu orice culoare, iar acest lucru se aplica si in cazul usilor albe. Astfel, indiferent ca peretii sunt vopsiti albi sau cu o culoare puternica, nu trebuie sa iti faci probleme in privinta usilor, intrucat se vor incadra perfect in decor.

3. Nu trebuie sa le asortezi cu tamplaria si pardoseala

Un alt motiv pentru care ar trebui sa achizitionezi sau sa iti vopsesti usile albe este faptul ca poti sa nu iti mai faci griji in legatura cu faptul daca se potrivesc sau nu cu pardoseala si cu tamplaria ferestrelor. In general, atunci cand acestea se aleg, trebuie sa se tina cont de toate, intrucat vrei sa eviti sa ai mai multe nuante si texturi de lemn. Avand usile albe, insa, le vei putea asorta cu orice tip de finisaj.

4. Usile albe sunt alegerea buna in spatiile mici
In general, in spatiile mici, sunt de evitat culorile foarte inchise si o diversitate mare cromatica si de texturi, intrucat incarca vizual. Albul este cea mai buna alegere in cazul incaperilor de dimensiuni reduse, intrucat are capacitatea de a reflecta lumina si de a crea senzatia de largire a spatiului. Cel mai bun exemplu il constituie holurile inguste, in care niste usi cu furnir din lemn sau intr-o culoare inchisa nu ar face decat sa fragmenteze spatiul si sa il faca sa para mic si apasator.

5. Alege o usa cu tamplarie alba si cu sticla, pentru a scoate in evidenta o zona

Daca doresti sa pui in valoare o anumita zona - o alta incapere sau poate chiar o panorama, atunci alege o usa cu tamplarie alba si partial vitrata. Ancadramentul alb nu va face decat sa scoata in evidenta ceea ce se vede in spatele usii.

Foto 1: Sweetpea & Willow via Pressloft
Foto 2:
MYK via Pressloft
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri