Odata cu sosirea primaverii, casa in care locuim, ca si natura si spiritul nostru, are nevoie de o reimprospatare. Lasa lumina si aerul curat sa intre prin ferestrele larg deschise si innoieste camerele cu cateva obiecte si decoratiuni care ii vor face pe musafiri sa se simta chiar si ei... ca acasa.

Nu sunt scumpe, nu ocupa mult spatiu, dar cu siguranta te vei indragosti de ele la prima vedere! Fa-ti o placere si bucura-ti casa cu achizitionarea unor mici obiecte utile si de impact!

Sticker decorativ - Peretele familiei

Denumeste unul dintre peretii casei tale - Peretele familiei! Alege un sticker decorativ care explica ce inseamna familia prin cuvinte mici, dar puternice din punct de vedere emotional, si adauga printre ele cateva fotografii cu tine si cei dragi. Un astfel de sticker este foarte usor de aplicat, nu necesita adezivi speciali, iar la indepartare nu lasa urme si nu deterioreaza peretele.

Cutii vintage pentru obiecte personale

Sunt sigura ca fiecare dintre noi are puse deoparte cateva mici obiecte sau felicitari primite cu multi ani in urma de la rude si de la prieteni la care nu vrem sa renuntam nici in ruptul capului. Pentru astfel de lucruri cu valoare sentimentale este indicat sa pastrati in casa cutii speciale, in care sa depozitati tot ce va este drag si vreti sa aveti la indemana, ferit in acelasi timp de ochii celor care va calca pragul casei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Unde am pus cheile de la masina?

Cunosti acel sentiment de panica care te cuprinde atunci cand, pe fuga fiind, parca toate lucrurile pe care trebuie sa le iei cu tine au intrat in pamant? Ca sa calmezi putini apele agitate, fa rost de o cutie pentru chei simpatica in care iti va fi usor sa gasesti intotdeauna cheile de la birou, de la masina sau de la apartament. Invata sa iti usurezi existenta!



Lasa-ti hainele in grija pisicutelor!

Cuierele, ca si rafturile si dulapurile, sunt extrem, dar extrem de folositoare in casa oricarui om. Ce ai zice daca ai reusi sa le imbini cumva? Spre exemplu, sa ai un cuier cu tot cu raft? Ca cel din imaginea de mai jos. Alb elegant, micut si finut, cu pisicute dralagase, un astfel de cuier-raft o sa iti inveseleasca coltul holului ori de cate ori ajungi obosit acasa.

Coltisorul intim

Aceasta rama multipla cu raft se va transforma rapid in coltisorul tau preferat. Alege fotografiile si obiectele dragi sufletului tau si pune-le pe toate in acelasi loc, cat mai aproape de tine, pentru ca o privire aruncata spre ele inainte de culcare o sa te ajute sa adormi cu gandurile linistite, zambetul pe buze si sufletul implinit.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Lumineaza-ti casa!

Lasa lumina sa iti invadeze casa prin toate colturile! Iar seara, cand Luna isi intra in rol, apeleaza la o instalatie cu leduri colorate pentru o atmosfera ambientala. Te vei simti atat de linistit si de confortabil in compania familiei tale, incat nu o sa vrei mai mult decat o lumina intima si rasetele voastra in surdina sa fie partase la dragostea voastra.

Mesaje motivationale in tablouri vintage

Presupunand ca stii deja cat de important este sa ne inconjuram de cuvinte motivationale, pe care sa ni le repetam cu voce tare in fiecare zi, iti recomandam sa gasesti loc in casuta ta unui set de tablouri vintage pe care stau inscriptionate citate linistitoare ce garanteaza zambetul pe chipul celor care se vor opri sa le admire, sa le citeasca si sa le memoreze.

Tu ai un coltisor preferat in casa? Care este obiectul tau preferat la care nu poti renunta si pe care vrei sa il oferi copiilor tai?

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Sursa Foton FrontPage: pixabay.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri