Intrucat confera curaj si optimism, specialistii de la Pantone au ales in acest an drept culoare vedete nuanta Tangerine Tango, o contopire intre rosu si portocaliu. Aceasta culoare denota o personalitate puternica si este optimista si plina de energie.

Culorile sunt cele prin intermediul carora putem percepe un spatiu in diferite moduri. Expertii au demonstrat faptul ca, la nivel psihologic, acestea au o mare influenta asupra noastra si, de cele mai multe ori, ele ne dezvaluie propria personalitate.

Atat in domeniul modei

, cat si in amenajari interioare, in fiecare an, tendintele sunt guvernate de anumite curente si idei artistice, iar culorile reprezinta doar un exemplu in acest sens. Intrucat confera curaj si optimism, specialistii de la Pantone au ales in acest an drept culoare vedete nuanta Tangerine Tango, o contopire intre rosu si portocaliu. Aceasta culoare denota o personalitate puternica si este optimista si plina de energie.

Tangerine Tango este o culoare calda, ce se recomanda in cazul in care o persoana este obosita. Este asociata cu starea de beatitudine si are capacitatea de a inlatura energiile negative. De asemenea, se considera ca intensifica circulatia sangelui si ca stimuleaza corpul, minte, apetitul sexual, dar si creativitatea. O persoana careia ii place aceasta nuanta intensa de rosu este entuziasta, vesela si optimista.

Se recomanda ca aceasta culoare sa fie folosita, in special, in zona de bucatarie si de living. In bucatarie, poti alege un mobilier cu fronturile in aceasta nuanta, pentru un aspect modern si fresh. In cazul in care ti se pare prea puternica, opteaza pentru niste scaune contemporane in Tangerine Tango si un covor in aceeasi nuanta. O alta varianta ar fi ca, in zona mobilierului, sa finisezi peretele cu placi ceramice in aceasta culoare. In zona de dining, pentru stimularea apetitului, vopseste un perete in aceasta culoare energica si nu uita sa optezi pentru suporturi de farfurii Tangerine Tango.

Culoarea anului 2012 poate fi alaturata cu nuante de alb, kaki, bej si maro. Daca esti o persoana nonconformista, atunci poti opta pentru colour block, stilul care a guvernat peisajul modei in anul tocmai incheiat. In living, finiseaza un perete in Tangerine Tango: poate fi cu ajutorul unei vospele obisnuite, al uneia decorative sau cu tapet. Ca piese de mobilier, alege o canapea contemporana in aceasta culoare sau un fotoliu deosebit. Draperiile si covorul in aceasta nuanta rosiatica vor da luminozitate livingului tau, in vreme ce accesoriile decorative, precum vazele, pernele sau corpurile de iluminat il vor inveseli.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Daca iti doresti o locuinta vesela si plina de personalitate, atunci Tangerine Tango este culoarea potrivita pentru a obstine acest lucru.

Foto 1:
Darlings of Chelsea
Foto 2:
Rume
Foto 3:
iapetus


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri