Are un zambet cald si sincer si ochi mari negri minunati, o gratie innascuta si maniere regale. Frumusetea nu este insa principalul sau atu. In 2008 a fost votata de telespectatorii CNN drept cel mai motivant lider al anului. In 2005, in topul celor mai puternice femei din lume intocmit de revista Forbes, Rania se afla pe locul 80.

Rania este cunoscuta pentru eleganta si stilul sau, pentru inteligenta si cunostintele sale business, dar si pentru echilibrul sau interior si pentru faptul ca, desi nu lipseste niciodata din jobul de regina, nu vrea sa lipseasca nici din viata copiilor sai. Rania se declara fericita atunci cand isi duce copiii la culcare, cand le citeste din povestile lor preferate si din coran pentru a-i adormi.

Multi sunt cei care o vad drept imaginea ideala a femeii arabe si multi sunt cei de parere ca ar trebui sa-si asume un rol mai traditionalist, mai putin indraznet si mai la locul lui. Rania a infiintat mai multe centre pentru ingrijirea copiilor abuzati si lupta pentru incetarea controversatelor “crime din onoare” care au loc in familiile arabe.

“Printul si-a ales ca sotie o persoana pe care o considera egala. Ii asculta ideile si tine cont de ele. Abdullah si Rania isi hranesc unul altuia curiozitatea intelectuala. Sunt un cuplu reusit, doi oameni care se simt confortabil impreuna si care se afla pe aceeasi lungime de unda”, declara Prince Zeid bin Raad, un prieten din copilarie al lui Abdullah.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit

Copyright imagine 1: Northfoto

Imagine 2 si 3: World Economic Forum


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri