6 Decembrie 2016 publicat în Cariera 10 share-uri

O floare imbunatateste, fara indoiala, aspectul estetic al mediului de lucru si ofera o pata de culoare oricarui birou. Cu toate acestea, exista si alte beneficii pe care florile si plantele le au la locul de munca.

Au un impact pozitiv asupra sanatatii

Alte studii efectuate de-a lungul timpului arata ca florile proaspete tinute la birou au un impact mare asupra sanatatii angajatilor, imbunatatind starea de bine cu pana la 47%. Simplul obicei de a include florile in decorul de la birou creste nivelul energiei angajatilor, reduce riscul de aparitie a racelilor cu cel putin 30%, scade tensiunea arteriala si previne uscarea pielii cu pana la 20%.

Nu in ultimul rand, florile imbunatatesc calitatea aerului prin cresterea cantitatii de umiditate si eliminarea anumitor toxine din aer, precum formaldehide, benzen si hexan - compusi care sunt nocivi pentru sanatate. Cea mai buna parte este ca poti beneficia rapid de toate aceste efecte pozitive ale florilor apeland la serviciile online de livrare a aranjamentelor florare pe care ti le doresti. Buchete.ro te poate ajuta cu sfaturi si sugestii, in asa fel incat sa te bucuri cat mai mult de florile care iti incarca cu energie pozitiva spatiul de lucru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Reduc zgomotele de fundal

Un alt beneficiu al florilor la locul de munca este acela ca reduc zgomotele de fundal cu pana la 5 decibeli. De cele mai multe ori, multi angajati isi pierd concentrarea din cauza zgomotelor, devenind astfel mai putin productivi. Insa florile creeaza o atmosfera relaxanta si placuta la locul de munca, ajutandu-i astfel pe angajati sa isi duca la bun sfarsit task-urile zilnice pe care le au de indeplinit.

Pentru ce flori sa optezi la locul de munca

Acum ca ai aflat care sunt beneficiilor florilor la locul de munca, iata pentru care ar trebui sa optezi neaparat la locul de munca. Inainte de a-ti oferi cateva sugestii, tine cont ca florile in culori saturate te vor energiza, in timp ce culorile deschise, mai putin saturate, induc o stare de relaxare. Daca vrei sa tii la distanta stresul si substantele nocive din aer, atunci nu ar trebui sa-ti lipseasca de la birou crinul pacii, dracena, planta supranumita "copacelul fericirii" si gerbera, fiindca este cunoscuta pentru puterea ei de a filtra unele toxine emise de sistemele de printare.

Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

O alta floare care combate substante nocive precum formaldehidele este azaleea, insa pentru a rezista mai mult timp aceasta nu trebuie tinuta la temperaturi ridicate. Pentru imbunatatirea starii de bine, a creativitatii si a fericirii, specialistii recomanda flori precum margaretele, gerbera, crinii, lalelele, trandafirii, gladiolele si narcisele.

Foto homepage: Peshkova / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri