, 7 Noiembrie 2014 publicat în Cariera 45 share-uri

Acolo unde pasiunea nu exista, rata de reusita este foarte mica, aproape inexistenta, asa ca indreptati-va atentia spre lucrurile care va plac, spre lucrurile care va incanta.

Exact asta fac femeile de succes. Ele nu simt niciodata ca muncesc, ele nu simt niciodata ca obosec facand acest lucu pentru ca isi iubesc activitatea si fac totul din pasiune.

Acolo unde pasiunea nu exista, rata de reusita este foarte mica, aproape inexistenta, asa ca indreptati-va atentia spre lucrurile care va plac, spre lucrurile care va incanta.

Se casatoreste cu barbatul potrivit, sau nu se casatoreste

Un alt aspect foarte important al unei femei de succes este familia sau partenerul de viata. El trebuie sa o sustina intotdeauna, sa fie alaturi de ea si sa stea langa ea atunci cand are nevoie, si chiar atunci cand nu are nevoie. Sa se bucure alaturi de ea pentru fiecare succes, sa ii fie alaturi la fiecare infrangere, dar intotdeauna sa o sustina si sa o inspire, sa o incurajeze sa mearga mai departe si sa o determine sa se simta libera sa faca tot ceea ce isi doreste.

Sheryl Sandberg este o femeie de succes si o autoare consacrata care explica in una dintre cartile ei ce inseamna ca o femeie sa se casatoreasca cu barbatul potrivit sau sa nu o faca deloc. De asemenea ea sustine ca "nu cunoaste nicio femeie de succes al carei partener sa nu fie langa ea atunci cand are nevoie si sa nu o sustina atunci cand trebuie".

Femeia de succes este intotdeauna dispusa sa isi asume riscuri

Aceeasi Sheryl Sandberg se intreaba "Ce s-ar intampla cu fiecare dintre noi daca nu am avea niciun fel de temeri"? O femeie de succes stie cum si cand sa isi asume riscuri astfel incat acestea sa vina in ajutorul ei si sa o ajute in dezvoltarea carierei.

Nu se teme de esec

Jack Lemmon spunea ca "Esecul rareori te opreste. Ceea ce te opreste este teama de esec". De aceea, femeile de succes nu se tem de acest lucru si continua sa mearga mai departe "urcand pe scena succeselor, esec cu esec", asa cum spunea actrita Mae West.

Nu crede in perfectiune

Se intampla adesea ca atunci cand avem asteptari mult prea mari de la anumite persoane, de la anumite situatii, de la anumite lucruri, sa traim o dezamagire ce duce la momente de nefericire, la momente neplacute de tristete. Chiar daca noi suntem perfectioniste si vrem ca totul sa decurga acum ne-am propus, nu trebuie sa ne asteptam la acelasi lucru si de la cei de langa noi.

Fericirea sta in lucrurile mici, in stangaciile fiecaruia dintre noi, in momentele frumoase, si nu in perfectiune.

Invata sa fii fericita fara sa fii perfecta!

Foto prima pagina: femeie de succes, Shutterstock
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri