In numai 3 minute si 8 cuvinte, Richard St. John, un analist de succes al succesului, ne dezvaluie care sunt cele 8 secrete ale succesului:

In numai 3 minute si 8 cuvinte, Richard St. John, un analist de succes al succesului, rezuma cele 8 secrete ale succesului. Dupa 7 ani de cercetare si 500 de interviuri, specialistul a ajuns la concluzia ca succesul poate fi obtinut facand recurs la pasiune, munca, idei, concentrare, persistenta, autostimulare, a fi cel mai bun in ceea ce faci si a fi de folos prin ceea ce faci. Urmariti clipul de mai jos, este o secventa dintr-o conferinta Ted sustinuta de Richard St. John. Merita vizionat si pus in practica:

Richard St. John: Cele 8 secrete ale succesului

1. Pasiune. Fa ceea ce iti doresti cu adevarat sa faci. Fa-o cu dragoste.

2. Munca, multa munca, dar distreaza-te muncind.

3. Fii bun in ceea ce faci, al naibii de bun. Exerseaza, exerseaza, exerseaza. Exerseaza tot timpul.

4. Concentreaza-te, hotaraste-te asupra unui singur lucru si fa-l cu toate mijloacele de care dispui. Concentreaza-te intotdeauna asupra unui singur lucru.

5. Forteaza-te. Pune-te singur in miscare. Nu te opri mental, fizic. Depaseste rusinea si indoiala.

6. Fii de folos, ofera-le celorlalti ceva de valoare. Realizeaza ca este un privilegiu sa fii de folos.

7. Idei. Fa tot posibilul sa ai idei. Observa lucrurile din jurul tau. Fii curios, rezolva probleme, pune intrebari, asculta, fa conexiuni.

8. Persista. Persistenta este motivul nr. 1 al succesului. Persista si mergi mai departe prin esecuri, critici, respingeri, nesimtire, presiune. Dar nu renunta.

Foto fr: Captura foto YouTube - conferinta TED: Richard St. John


Vizionare placuta

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Richard St. John: Cele 8 secrete ale succesului.