Credeai ca esti singura persoana pe lume prinsa intr-un job pe care il uraste? Ei bine, afla ca nu... Printre noi se afla multi care impartasesc sentimentul de nefericire si insatisfactie la locul de munca. Conform unui sondaj de opinie realizat de CareerBuilder.com, patru americani din cinci se prezinta la locul de munca doar pentru ca �trebuie�, si nu pentru ca se simt impliniti prin activitatile profesionale pe care le desfasoara.

Mai mult ca sigur ca multi dintre noi ne dorim, inca de pe bancile scolii, un job in care sa investim totul: pasiune, entuziam, resurse energetice, implicare si un job ce nu va intarzia sa ne rasplateasca pe masura. Cum? Poate financiar, poate ca din punct de vedere al satisfactiei profesionale sau poate ca din perspectiva relatiilor interumane. Mai tarziu, am fost iarasi siguri ca, la un moment dat, jobul respectiv ne va demonstra ca a meritat toate eforturile noastre. Jobul respectiv va reprezenta ceea ce suntem cu adevarat si ne va oferi sansa de a face exact ceea ce iubim mai mult. Si totusi, pentru o parte dintre noi, realitatea este cu totul alta.

In asteptarea jobului mult dorit sau poate pentru ca nu exista o alta solutie viabila a momentului actual, ne-am impotmolit intr-un job ce ne ofera o satisfactie sau o motivatie egala cu zero. Credeai ca esti singura persoana pe lume prinsa intr-un job pe care il uraste? Ei bine, afla ca nu... Printre noi se afla multi care impartasesc sentimentul de nefericire si insatisfactie la locul de munca. Conform unui sondaj de opinie realizat de CareerBuilder.com, patru americani din cinci se prezinta la locul de munca doar pentru ca “trebuie”, si nu pentru ca se simt impliniti prin activitatile profesionale pe care le desfasoara. Daca te afli in aceeasi situatie, iata cateva mici trucuri care te vor invata cum sa iubesti un job pe care actualmente il urasti:

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

“Ma simt fericit ori de cate ori reusesc sa ma ridic deasupra unui obstacol” (Beethoven) - Fii sigur ca nefericirea ta la locul de munca este cauzata de un motiv anume: de relatiile cu superiorii sau cu colegii, de salariu, de sarcinile pe care le ai de dus capat, de distanta dintre casa si locul de munca sau pentru ca pur si simplu iti displace ceea ce faci. Daca iti urasti jobul, invata sa iubesti maniera in care stii sa te descurci cu el.

Chiar daca nu iti este tocmai pe plac, evita sa transformi jobul actual in pretextul ideal de a-ti demonstra tie si celor din jur abilitatile si performantele profesionale. Fii cel mai bun chiar daca nu simti nevoia sa o demonstrezi. Daca nu-ti iubesti jobul pentru ceea ce reprezinta, iubeste-l pentru ca te determina sa dai tot ce ai mai bun din tine. Stabileste-ti obiective de performanta, de scurta sau de lunga durata, si incearca sa te atingi. Mai mult ca sigur ca realizarile actuale vor constitui pilonii de baza ai succesului viitor...

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri