Credeai ca esti singura persoana pe lume prinsa intr-un job pe care il uraste? Ei bine, afla ca nu... Printre noi se afla multi care impartasesc sentimentul de nefericire si insatisfactie la locul de munca. Conform unui sondaj de opinie realizat de CareerBuilder.com, patru americani din cinci se prezinta la locul de munca doar pentru ca �trebuie�, si nu pentru ca se simt impliniti prin activitatile profesionale pe care le desfasoara.

Implica-te in propria ta viata! -A te afla intr-un loc de munca pe care il urasti poate fi extrem de stresant atat pentru tine cat si pentru cei dragi tie si te poate afecta din punct de vedere emotional si psihic. Daca intr-adevar iti urasti jobul, nu lua cu tine negativitatea, frustrarea si sentimentele de neputinta si acasa.

Delimiteaza clar cele doua campuri: acasa si serviciu si nu le lasa sa interfereze. Nu-ti descarca nervii pe cei dragi, ci incearca sa gasesti in ei sursa ta de revigorare energetica si punctul tau de sprijin interior. Impreuna cu ei, implica-te in cat mai multe activitati care iti fac placere si care te ajuta sa te relaxezi si sa scapi de tensiunea de la locul de munca. Faceti o plimbare in parc, iesiti in oras, practica un sport, vizioneaza un film bum, alearga si mai ales invata sa te simti excelent in pielea ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Îți doresc timp… Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Dacă un om îți face rău, iartă-l ca să nu fie doi oameni răi...

Fii stapana destinului tau profesional - Ai incercat orice metoda posibila si imposibila pentru ca jobul actual sa-ti fie pe plac si cu toate acestea nu ai reusit? Nu te demoraliza!... Stabileste-ti in fiecare saptamana obiective marunte a caror indeplinire iti vor produce o satisfactie mare. La sfarsitul fiecarei saptamani, aplica cat mai multe CV-uri la joburile care te intereseaza cu adevarat. Gandul ca vei gasi un alt loc de munca va diminua sentimentul de aversiune resimtit fata de jobul actual.

Incerca totodata sa imprimi biroului un aspect cat mai personal. Procurarea acelor accesorii mariunte ce creeaza conditii placute si cat mai confortabile pentru desfasurarea programului cotidian va intensifica interesul pentru ceea ce realizezi. Pozele cu persoane dragi, o planta ce da viata atmosferei anoste de la birou, o cana personalizata, un screen saver cu citate care te motiveaza sau reprezentand locul in care planuieste sa-ti petreci concediul, toate acestea iti apartin doar Tie. Si nu si jobului pe care il urasti...

Test de iubire: Unde îți vei întâlni sufletul pereche în funcție de zodia ta? Testul celor 3 Sfinți: Ce mesaj sacru îți poate schimba viața? Colecție cu cele mai frumoase rochii satinate care îți conferă un look elegant și feminin

Incearca sa schimbi ceea ce poate fi schimbat - Adevarata valoare a unui om consta in felul in care abordeaza lucrurile noi din viata sa, in zambetele acordate celor care nu ii raspund intr-o maniera similara si in felul in care stie cum sa transforme criticele din dusman intr-un aliat de incredere. Profita de timpul si de activitatile jobului actual pentru a te autoperfectiona.

Imbunatateste-ti abilitatile pe calculator, invata sa utilizezi programe noi, vino cu idei si sugestii privind imbunatatirea modului de lucru. Uneori, atitudinile negative ale celor din jurul nostru prezinta influente nefavorabile asupra activitatii noastre. Incearca sa-ti imbunatatesti relatiile cu cei din jur fara a aproba sau a sustine opiniile acestora daca nu esti de acord cu ele. O interactiune pozitiva si deschisa intre persoane iti va reda sentimentul propriei valori si iti va spori atasamentul pentru ceea ce faci.

Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN Atunci când nu mai crezi în nimic, îți rămâne o singură variantă: Să crezi în tine! Când ai uitat să mai crezi în miracole, Universul îți oferă cele mai frumoase surprize!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri