Un nou studiu aparut in publicatia britanica The Telegraph arata ca sexul frumos reactioneaza mult mai bine atunci cand stabilesc un contact vizual cu interlocutorul, in timp ce barbatii pot fi la fel de bine convinsi si prin intermediul e-mailului sau a conversatiilor online.
“Femeile vor ca lucrurile sa le fie prezentate de cineva intr-un mod placut si sunt puse in garda daca persoana respectiva nu se implica in totalitate in ceea ce sustine. In ceea ce priveste insa barbatii, majoritatea (desi exista si unele exceptii) sunt interesati nu de maniera in care se desfasoara conversatia sau de interactiunile sociale care se stabilesc, ci de rezolvarea problemei in sine. Barbatii se concentreaza mai mult pe functionalitate, iar relatia cu cel care incearca sa-i convinga nu conteaza prea mult pentru ei. Poate sa fie un prieten intr-un pub sau un mesaj primit pe internet, le este indiferent. Ceea ce-i intereseaza cu adevarat este sa obtina ceea ce si-au propus”, este de parere Ros Taylor, psiholog business. Informatiile obtinute prin e-mail le sunt insuficiente femeilor atunci cand vine vorba de luarea unei decizii. Pentru a-si forma o parere mai amanuntita asupra situatiei, femeile exprima o tendinta de a pune cap la cap informatiile teoretice cu cele furnizate prin limbajul trupului sau prin contact vizual.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri