12:06, 6 Iunie 2008 publicat în Cariera

Toate informatiile despre piata financiar-bancara si piata de capital sunt acum disponibile online pe MoneyBox.ro, proiect sustinut de InternetCorp.

Toate informatiile despre piata financiar-bancara si piata de capital sunt acum disponibile online pe MoneyBox.ro, proiect sustinut de InternetCorp.

Pe piata on-line intr-o continua dezvoltare, unde nevoia de informare este pe primul plan, domeniul financiar-bancar trebuie reprezentat cat mai bine. Astfel InternetCorp lanseaza Moneybox.ro primul portal de informatie financiar-bancara.

MoneyBox.ro isi propune nu numai sa prezinte zi de zi cele mai importante stiri din domeniul financiar-bancar, dar de asemenea sa ofere o posibilitate reala de informare pentru utilizator asupra produselor bancare disponibile in Romania. Colegii nostri de la MoneyBox.ro incearca prezentarea unei palete cat mai largi de informatii, stiri, analize si interviuri din zona pietei de capital si a celei valutare, a oportunitatilor de investitii in instrumente financiare, a produselor financiare existente in Romania: credite, carduri, depozite, asigurari, leasing.

Site-ul a fost gandit pentru persoanele care sunt in contact sau pasionati de sistemul bancar si bursier din Romania, prezentand stirile de interes la cald, oferind analize pertinente si interviuri cu oamenii din sistem. De asemenea tot aici pot fi gasite cotatiile actiunlor listate la Bursa de Valori Bucuresti si cotatiile Forex. Site-ul nu vrea insa se adreseze numai celor cu experienta in domeiniul investitiilor, ci si celor care vor sa invete, prin tutoriale care descifreaza enigma din spatele investitiilor bursiere si in valuta.

Moneybox.ro a fost gandit ca un portal de informatie financiar-bancara. Ne-am propus sa abordam intr-un mod cat mai profesionist acest segment si de asemenea sa adugam un plus de valoarea informatiilor. Au fost gandite foarte multe feature-uri care sa completeze necesitatea de informare a targetului si in afara articolelor, analizelor si tutorialelor care le oferim zilnic. Unul din featuriurile acestui portal este ca oricine isi poate intocmi un portofoliu virtual, in acest fel stiind mereu ce se intampla cu titlurile de care este interesat, “ a afirmat Andrei Dutulescu, Project Manager-ul proiectului.

“Targetul nostru este ca in maxim 3 ani MoneyBox sa fie recunoscut drept principala destinatie online pentru orice tip de resursa din zona financiar-bancara”, a declarat Mihai Seceleanu, Managing Partener – InternetCorp.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri