16 Iulie 2021 publicat în Animalutze 3 share-uri

Dacă vă planificați o vacanță împreună cu animalul dumneavoastră de companie, iată 7 sfaturi esențiale oferite de experți care vă vor ajuta să aveți parte de o călătorie fără probleme.

Mâncarea sănătoasă

Păstrați aceeași dieta de acasă și luați cu dumneavoastră mâncarea obișnuită a animalului de companie. Este important să îi mențineți aceeași rutină, aceeași hrană. În plus, nu trebuie să uitați să aveți la îndemână apă proaspătă, chiar și în timpul călătoriei.

Călătoriile nu sunt indicate tuturor animalelor

Chiar dacă o călătorie împreună cu animalul de companie garantează experiențe memorabile, este important de știut că pisicile, iepurii și unele rase de câini, care nu obișnuiesc să călătorească, sunt animale care nu ar trebui luate în vacanță. Întrebați medicul veterinar despre hotelurile pentru animale de companie sau căutați pe cineva să aibă grijă de el cât sunteți plecat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Pentru mai multe sfaturi, nu ezitați să programați o vizită la medicul dumneavoastră veterinar!

Campania „Protect Our Future Too” (#protectourfuturetoo) a fost lansată pentru a crește gradul de conștientizare a impactului pe care schimbările climatice îl au asupra animalelor noastre de companie și a relației pe care acestea o au cu familia în care trăiesc, dar și efectul pe care îl au lunile mai calde de toamnă și iarnă sau temperaturile mai ridicate (în general) asupra sănătății animalelor.

Fiind o parte importantă a societății, MSD Animal Health consideră că este important să acționăm pentru a proteja și viitorul animalelor de companie. Campania, lansată în peste 30 de țări EMEA - incluzând Europa, Rusia, Africa de Nord și Orientul Mijlociu - îi va informa pe medicii veterinari și pe proprietarii de animale de companie, pe tot parcursul anului, pentru o mai bună conștientizare a modului în care pot ajuta la protejarea animalelor de companie.

Caria dentară – ce este și cum se tratează Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Prof. Gianluca D’Amico este doctor în medicină veterinară la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca (USAMV CN) și predă în cadrul disciplinei de Parazitologie din 2013. În perioada 2016-2020 a fost cercetător postdoctoral la USAMV CN. În ultimii șase ani a fost coordonatorul si membrul mai multor proiecte de cercetare privind bolile parazitare si cele transmise de vectori (colectare de date și consiliere științifică), fiind de asemenea implicat în educația veterinară.

Foto fr si main: De la Javier Brosch /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri