Medicina alternativa are miracolele ei. Ciuperca Coada de Curcan este cunoscuta printre pacientii de cancer, dar are si alte beneficii pentru sanatate.

Ciupercile coada de curcan – Beneficii pentru sanatate

Nu trebuie sa suferi de o boala grea ca sa observi ce beneficii importante au asupra organismului ciupercile coada de curcan.

Foto: Shutterstock.com, ciuperca coada de curcan

Foto homepage: Shutterstock.com, ciuperca coada de curcan

- Aceste ciuperci imbunatatesc in ansamblu sanatatea organismului, reducand riscul de infectii si imbunatatind functionarea sistemului imunitar.
- Ciupercile coada de curcan reduc si elimina infectiile si inflamatiile tractului respirator superior;
- Reduc congestiile cronice;
- Ajuta in cazul bolilor pulmonare;
- Cresc nivelul de energie si buna-dispozitie.

Cercetarile cu privire la acest medicament alternativ se afla in curs de derulare. Se spune ca aceste ciuperci pot vindeca varietati de boli serioase in care disfunctionalitatea sistemului imunitar este problema, cum ar fi SIDA, de exemplu.

Preparare si Dozare

De asemenea, ciuperca coada de curcan si-a demonstrat efectele pozitive asupra corpului din vechi timpuri. Doza obisnuita in tratarea bolilor este 2-3 grame de ciuperci coada de curcan, uscate si maruntite pena devin praf, administrate de trei ori pe zi, fie puse in mancare, fie consumate ca si capsule. Exista si extrate speciale cunoascute ca PSK sau PSP.

Pastrati praful de ciuperca sau extractele departe de caldura si lumina. Ciuperca isi mentine insa proprietatile pentru o perioada lunga de timp.

Atentie!
Atunci cand incepeti orice tratament alternativ documentati-va cu mare atentie si cereti de asemenea si parerea unui specialist!

Iti recomandam si:

Kombucha, Ceaiul-Ciuperca sau licoarea vie a imortalitatii

Ciuperca lui Dumnezeu, miracolul vegetal

Sanatate naturista: Cele mai eficiente ciuperci medicinale


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri