Ciuperca Coada de curcan – Un medicament natural EXTRAORDINAR!

12:06, 5 Iunie 2014 publicat în Tratamente naturiste124 share-uri

Medicina alternativa are miracolele ei. Ciuperca Coada de Curcan este cunoscuta printre pacientii de cancer, dar are si alte beneficii pentru sanatate.

In lumea medicala, aceasta ciuperca a devenit cunoscuta datorita lui Paul Stamets un apreciat micolog (micologia este o ramura a biologiei care se ocupa cu studiul ciupercilor), a carui munca este axata pe studiul efectelor benefice ale speciilor de ciuperci asupra organismului uman si cum acestea pot trata diverse boli. Chiar mama lui Stamets s-a vindecat de cancer la san urmand un tratament propus de fiul sau.

Acesta este un discurs al lui Paul Stamets, in cadrul conferintei TED, despre cum ciupercile pot salva lumea:

Citeste si:
În lupta cu celulita, masajul cu bambus și-a găsit un adevărat aliat
În lupta cu celulita, masajul...

Un alt studiu condus de catre Institutul National de Medicina, impreuna cu Universitatea Bastyr din Minnesota si Universitatea din Washington, a confirmat efectele pozitive ale acestei ciuperci. Cercetatorii au demonstrat faptul ca intr-adevar, sistemul imunitar este stimulat cu ajutorul ciupercilor coada de curcan. Acest lucru se intampla fara efecte secundare adiacente, asa cum este cazul in general, in timpul tratamentelor medicale standard.

Astfel, secretul pentru tratarea a milioane de pacienti de cancer poate sa stea in aceasta ciuperca miraculoasa.

Citeste si:
Îl vei adora: 5 Moduri în care poți consuma TURMERICUL
Îl vei adora: 5 Moduri în...

Ciupercile coada de curcan intaresc sistemul imunitar

Ciupercile coada de curcan intaresc sistemul imunitar ajutand celulele T (celulele care spun celorlalte celule ale sistemului imunitar) cum sa se comporte, pentru a ajuta organismul sa invinga boala.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri