30 Octombrie 2013 publicat în Social 118 share-uri

Oare mai este un mister ca 'realitatea' este de fapt multiplicata in miliarde de experiente, tot atatea cati oameni sunt pe pamant? Ai trairi si te intrebi cum e posibil ca persoana de langa tine sa decodifice in cu totul si cu totul alt mod lumea inconjuratoare, sa dea alte intelesuri pentru ceea ce pare o realitate palpabila.

Priveste in jur. Tot ceea ce traiesti a inceput cu o idee, o idee care mai apoi s-a materializat, a fost impartasita si a primit forma, pana cand a capatat forma unui obiect care s-a materializat prin mai multi pasi. Tu, pur si simplu ai devenit ceea ce ai gandit cel mai mult despre tine.

Viata ta este ceea ce ti-ai imaginat si ai crezut cel mai mult. Lumea este in mod efectiv oglinda ta, ce iti da voie sa experimentezi in plan fizic ceea ce tu crezi ca este adevarat… pana cand te decizi sa schimbi acel adevar.

Foto Shutterstock.com; univers, fiinta

Daca te-ai putea privi la un microscop si ai putea sa conduci un experiment, ai putea sa vezi ca esti un cluster de energie aflata in perpetuua miscare, in forma unor electroni, neutroni, protoni si asa mai departe.
Asa este totul din jurul nostru. Fizica cuantica ne spune ca actul de a observa un obiect este ceea ce cauzeaza prezenta sa acolo, modul cum se prezinta si cum il vedem. Un obiect nu poate exista independent de observatorul sau! Si, dupa cum poti vedea, observatia ta, atentia ta cu privire la ceva, intentia ta cauzeaza existenta acelui obiect. Este demonstrat stiintific acest fapt.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi Ritualuri de Luna Nouă: activarea puterii de manifestare, atragerea dragostei și abundenței

ESTI MIINTE, SPIRIT SI TRUP

Lumea ta este formata din spirit, minte si trup. Fiecare dintre acestea are o functie unica pentru fiecare dintre noi. Ceea ce vezi prin intermediul ochilor si experimentezi prin intermediul trupului este lumea fizica, pe care o putem denumi trup. Trupul este efectul unei cauze. Aceasta cauza este gandul.

Trupul nu poate sa creeze. El poate doar sa experimenteze… ceea ce este o functie unica. Gandul nu poate experimenta… el poate sa creeze, sa interpreteze. Are nevoie de o lume a relativitatii (lumea fizica, trupul) ca sa se poata experimenta pe el insusi. Spiritul este Tot ceea ce este, este ceea ce da viata Gandului si Trupului.

Corpul nu are puterea de a crea, chiar daca ne da iluzia ca asa ar sta lucrurile si este o iluzie care cauzeaza multe frustrari, cand de fapt trupul este doar un efect ce nu are puterea de a determina sau de a crea.
Cheia cu privire la aceste informatii autentificate de stiinta contemporana este cum invatam sa vedem universul altfel decat pana acum incercand sa manifestam si sa influentam realitatea din jurul nostru pentru a trai ceea ce ne dorim cu adevarat.

Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut 13 Mantre pentru a trăi fiecare zi cu liniște în suflet, gânduri pozitive în minte și iubire în inimă Pentru atunci când nu mai ai lacrimi să plângi: de tine ține să mergi înainte!

Iti recomandam si:

Legea rezonantei: Toate dorintele noastre benefice se pot indeplini!

Universul si iubirea: Care este legatura dintre fizica cuantica si iubire?

Dorinta de a nu dori nimic

Legea Atractiei pas cu pas: Cum sa iti indeplinesti visurile cele mai minunate, caci se poate!

Un articol bazat pe un material original publicat de www.wakingtimes.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri