Femeile cu forme fac din ce in ce mai multi pasi pe podiumurile de moda in ultima vreme, ceea ce demonstreaza ca industria si societatea incep sa se mai dezmorteasca in ceea ce priveste standardele imposibile ale masurii 0.

Intr-un timp foarte scurt, putin peste un an, modele plus size ca Lizzy Miller apareau ascunse intre paginile revistelor pentru femei glossy, pentru ca mai apoi, fete precum Crystal Renn sa semneze cu branduri de moda renumite pentru a promova campaniile lor. Revistele de moda isi intorc privirea tot mai mult catre toate frumusetile feminine posibile, iar pentru designeri, marea provocare a devenit aceea de a crea haine care sa stea bine pe orice fel de forme. De la inceputul acestui an, renumita revista Vogue (Italia) a lansat si o varianta speciala dedicata femeilor cu forme si care vorbeste foarte mult despre curajul de a fi tu insati si la fel de stilata, chiar daca nu ai acea tipologie de femeie foarte slaba.

De asemenea, daca citesti comentariile pe forumuri sau la diversele articole care vorbesc despre aceasta tendinta in lumea modei, de a accepta ca tirania trupului slab ar trebui incetata, femei din toata lumea arata cat sunt de incantate si ce bine se simt eliberate din stramtoarea 90-60-90: “Ce este acceptabil pentru societate? Masurile 4-6? (36-38 la noi)? De ce femeile cu forme sunt vazute ca fiind grase? Si de ce femeile cu forme nu sunt promovate in industria fashion? Chiar daca sunt mamica a doi copii, totusi simt nevoia de a ma simti sexy. Nu sunt nici grasa, nici skinny, am forme.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Acestea sunt amintirea celor doi copii minunati pe care i-am tinut in burtica mea, de acum mai evidenta si care nu va mai fi ca inainte. Acum accept aceasta realitate. Voi?... Si sincer, eu cred ca barbatilor le plac femeile cu ceva carne pe ele. Ai ce sa admiri, ai ceva ce atrage atentia si mai mult decat atat, creeaza acea idee de mister. Ceea ce vreau sa spun este ca modelul de femeie slaba este mult mai putin atractiv, chiar daca aceste femei pozeaza pentru cele mai faimoase reviste de moda. Asa ca, voi toate femeile cu forme, nu va fie teama sa va aratati, este sexy… Apropo eu port masura 8 (40). Si sunt mandra de asta!”, spune un astfel de comentariu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri