20 Octombrie 2011 publicat în Lifestyle 50 share-uri

Mai multi oameni de stiinta apar intr-un documentar revolutionar care incearca sa explice una din legile care stau la baza universului nostru si anume legea rezonantei. Daca dorim ceva - cum functioneaza aceasta lege si ce ar trebui facut pentru a avea succes in implinirea acestei dorinte? Care sunt dovezile stiintifice ale puterii gandurilor, sentimentelor si viziunilor noastre?

Transforma-ti locuinta inim intr-un loc intim care iti da putere.

Deseori ne inconjuram de oameni care ne “otravesc” cu indoielile lor.

Ramai in preajma oamenilor care iti daruiesc respect, recunoastere si incredere de sine. Fa ca implinirea dorintelor tale sa devina realitate.

Esti o fiinta extraordinara, cand iti vei da seama de asta?

Vindecarea nu functioneaza asa cum am fost invatati la scoala. Trupul nu se vindeca folosind substante chimice. Se vindeca prin declansarea unor energii benefice care exista in Macrocosmos.

Cand suntem sanatosi, de fapt suntem in armonie cu Totul. Suntem in armonie cu Natura suntem in stare de rezonanta oculta cu Sanatatea. Cand suntem bolnavi, am pierdut acest echilibru.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti intrebi trupul ce este in neregula. El iti va spune foarte precis ce este de facut.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv A contat cine a zbierat mai tare Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat

Tot ce e bun, divin si armonios este posibil. Toate dorintele noastre benefice se pot indeplini…

In documentar apar oamenii de stiinta: Dr. Bruce H. Lipton, Gregg Braden, dr. Rupert Sheldrake, Prof. Dr. Dr. Ervin Laszlo, Prof. Dr. Fritz A. Popp, Lynn McTaggart Bärbel Mohr, Prof. Dr. James Hurtak, Dr. Masaru Emoto, dr. Eric Pearl, prof. dr. Hans-Peter Dürr, Dr. James L. Oschman, Dr. John Hinwood, Dr. James M. Sigafoose, Patricia Atanas, Dr. Peter Bancel, Renée Coltson, dr. Desiree Hurtak, Anna Rocker, Isabelle de Fallois, Michaela Merten, Julia Franckh, Fantuzzi, Lionel Wharton si Max Alberti.

V-am putut face cunoscut acest film datorita paginii de Facebook Exista Viata dupa doliu, care a popularizat acest film.

Foto fr si main:  Nadin Chepeniuk /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri