Iata cateva dintre cele mai ciudate, amuzante si stupide legi din lume

In Franta, este interzis sa-i pui porcului numele de Napoleon.

Thailandezii nu au voie sa paraseasca locuinta fara a purta lenjerie intima. Totodata, le este interzis prin lege sa calce pe monedele locale care il infatiseaza pe rege.

In Indonezia, pacatul masturbarii este pedepsit prin decapitare.

In Pennsylvania, este interzis ca un barbat sa cumpere alcool fara permisiunea scrisa a sotiei.

In Swaziland, o tara africana, “iubirea in apa” ( a se intelege contact sexual) poate fi pedepsita printr-un an de inchisoare.

Legal si teoretic vorbind, in Arkansas, barbatului ii este permis sa isi loveasca sotia o data pe luna. Executarea gestului de doua ori pe luna este insa echivalenta cu inchisoarea.

In Dubai, este interzis sarutul in public, pedepsindu-se cu inchisoarea.

Conform legii, nu ai voie sa mori in cladirea Parlamentului din Marea Britanie.

In Eureka ( Nevada, Statele Unite ale Americii), daca esti barbat si ai mustata, nu ai voie din punct de vedere legal sa saruti o femeie.

In Iowa, Statele Unite ale Americii, este interzis prin lege sa te saruti mai mult de cinci minute. Tot in Statele Unite ale Americii, in Willowdale, Oregon, barbatul nu are dreptul legal de a injura in timp ce face sex cu sotia sa.

In Lebanon, persoanelor de sex masculin le este permis legal sa intretina raporturi sexuale cu animale. Cu o singura conditie: acestea trebuie neaparat sa fie femele!

In Bangladesh, este interzis prin lege sa copiezi in timpul examenelor scolare. Pentru copiat, elevii trecuti de 15 ani pot primi pedeapsa cu inchisoarea.

In Bahrain, conform legii, un ginecolog nu are voie sa faca un consult direct al organelor genitale ale pacientului. Pentru un examen ginecologic, medicul respectiv trebuie sa utilizeze o oglinda in care sa se reflecte zonele intime.

In Brazilia, in timpul actului sexual, barbatul este obligat prin lege sa-i asigure orgasm partenerei sale.

In Joliet, Illinois, femeile pot fi arestate daca probeaza mai mult de sase rochii in interiorul aceluiasi magazin.

In Scotia, esti obligat legal sa deschizi usa si sa poftesti inauntru orice persoana (chiar si un necunoscut) care iti cere permisiunea de a utiliza toaleta.

In regiunea Madang, unde legile vechilor papuasi sunt inca in vigoare, sotul inselat are permisiunea si aprobarea celor din jur de a decapita amantul sotiei. Inainte de executie, amantul este obligat sa manance degetul iubitei sale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri