Oricat de putin adevarat ne-am dori sa fie, in istorie au fost inregistrate cazuri exceptionale de cupluri malefice, care au fost unite nu doar de iubire sau alte criterii care conduc la sudarea unui cuplu, ci de actiunea macabra de a lua viata celorlalti. Iata insa cateva dintre cele mai inspaimantatoare cupluri de criminali, sot si sotie sau parteneri de viata:

Sunt multi criminali ale caror fapte si actiuni neleguite ne provoaca teroare si fiori reci pe sira spinarii, insa niciunii nu sunt atat de dificil de inteles sau justificat precum criminalii care au actionat in doi, ca si cuplu. Oricat de putin adevarat ne-am dori sa fie, in istorie au fost inregistrate cazuri exceptionale de cupluri malefice, care au fost unite nu neaparat de iubire sau de alte criterii care conduc la sudarea unui cuplu, ci de actiunea macabra de a lua viata celorlalti, de pasiunea pentru a ucide. Uneori, intr-un astfel de cuplu, unul dintre cei doi parteneri domina, in timp ce celalalt partener ajuta urmand instructiunile. Alteori, cei doi, ca de la egal la egal, gasesc aceeasi placere si bucurie in a lua viata celorlalti si au roluri similare in comiterea crimelor. Se poate ca de ambele parti sa existe minti diabolice sau bolnave. Iata insa cateva dintre cele mai inspaimantatoare cupluri de criminali:

Rosemary si Fred West – au format un cuplu ale caror crime au socat opinia publica din Marea Britanie. Cei doi s-au ajutat si sustinut reciproc la rau, torturand si ucigand nu mai putin de 12 femei, chiar in propria casa. Ceea ce este cu adevarat uimitor la acest caz este faptul ca initiatorul crimelor si partenerul dominant in acest cuplu criminal este Rosemary, iar nu Fred, si ca una in victime este chiar fiica lui Fred.

Se crede ca unul din motivele principale ale acestor crime a fost apetitul sexual vorace a lui Rosemary si inclinatiile sadomasochiste ale acesteia. Rosemary este bisexuala, lucreaza o perioada de timp ca si prostituata si nu-si ascunde preferinta pentru femei si nici pentru tehnicile sexuale extrem de bizare.

Impreuna cu sotul ei, Rosemary obisnuia sa strabata cu masina imprejurimile zonei Gloucester in cautarea de victime tinere. Imediat ce gaseau persoane ce corespundeau standardelor sexuale ale criminalilor, cei doi le aduceau la “cuibusorul” lor de atrocitati si le fortau sa intretina relatii sexuale cu ei. Femeile erau supuse orgiilor si perversiunilor sexuale, timp in care erau torturate si mutilate. Dupa ce apetitul sexual al sotilor se potolea, urma uciderea lor propriu-zisa. Victimele erau dezmembrate si ingropate pe proprietatea acestora. Cei doi parteneri au fost arestati in 1994, la 20 de ani de la comiterea crimelor. Fred s-a sinucis, iar Rosemary West va fi eliberata in 2019, cand va implini 66 de ani.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri