Creierul uman este un mecansim complex, miraculos, dar de multe ori, modul cum il folosim, poate transforma creierul nostru, in cel mai mare dusman.

7. Ma voi decide atunci cand voi sti sigur ce vreau sa fac

Cand ne gandim prea mult asupra fiecarei decizii te impiedica sa evoluezi. Sa analizam riscurile si avantajele, sa facem un plan sunt aspecte importante, dar nimic nu se intampla pana cand nu intram cu adevarat iun actiune.

Rareori avem cu adevarat toate detaliile unei probleme, astfel incat sa putem sa stabilim de la inceput fiecare pas si fiecare actiune pe care o vom intreprinde. Cel mai bine este sa nu mai amanam si sa actionam! Iar nici esecul nu inseamna sfarsitul lumii. „Fiecare adveristate, fiecare esec, fiecare durere in piept poarta cu sine un beneficiu egal daca nu, chiar mai mare.” - Napoleon Hill.

Foto: Shutterstock.com; vis, cer, ideal

8. Stiu ca ar trebui, dar…

Mintile noastre incearca sa ascunda efectele obiceiurilor negative si de aceea cauta tot felul de scuze. Aceasta este foarte cunoscuta mai ales atunci cand vine vorba despre probleme de sanatate. De exemplu, ati auzit de multe ori persoane care spun: „Stiu ca nu ar trebui sa mai fumez, dat ma ajuta sa imi mentin greutatea”. Dar nu iti mai lasa mintea sa iti joace astfel de feste!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri O plimbare cu familia în oraș poate fi un risc major pentru sănătate: 10% dintre cancerele depistate în Europa sunt asociate cu poluarea

9. Visurile devin realitate doar pentru cei care au noroc

Mintile noastre ne pacalesc uneori ca am fi victimele soartei. Ne fac sa credem ca „nimic bun nu mi se intampla”. Ceea ce creierul nostru crediteaza ca fiind norocul altora, inseamna de fapt ani de munca si pregatire pentru ei. Crezi in visul tau, urmeaza-l cu toata inima si vei fi surprins/a de cat noroc poti sa ai! „Cred cu tarie in noroc si am descoperit ca munca persistenta aduce din ce in ce mai mult.”- Thomas Jefferson

10. Nu pot

Mintile noastre ne fac sa credem ca nu vom reusi niciodata. De exemplu, ai auzit adesea: „Nu voi reusi sa invat niciodata sa invat acest lucru. Sunt prea batran.” Sau… „Nu pot sa merg in acel loc, nu am destui bani.” Sa nu cazi niciodata in aceasta capcana. Suntem plini de potential, chiar daca circumstantele adauga un anume grad de dificultate. Dar adevarul e ca putem, putem sa avem tot ce ne dorim si sa indeplinim fiacare vis! Henry Ford spunea: „Ceea ce crezi de obicei ca poti sau ca nu poti este de obicei adevarat.”

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON


Un articol via
https://www.dumblittleman.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri