30 Ianuarie 2012 publicat în Lifestyle 4 share-uri

Din vechiul misticism ebraic a izvorat in urma cu peste 5000 de ani o traditie ezoterica fascinanta cunoscuta sub numele de Cabala. Afla care este Numarul Cabala personal, ce semnificatie are acesta si care este energia din spatele lui

6 ca numar cabalistic personal al unei persoane face ca persoana respectiva sa fie o persoana luminoasa, pacifista, echilibrata si familista. Tot in acesta zona putem adauga insa si reticenta fata de schimbari si si frica de noutate. 6 ca numar cabalistic se afla sub influenta planetei Venus.

Numarul Cabalistic 7

Prin esenta sa cabalistica, 7, mai mult decat celelalte numere, este inconjurat de o energie misterioasa, magica. 6 este totodata sinonim stiintei si creativitatii, pierderii si dobandirii, afluxului de informatie, ciclului continuu de transformare. Luna este care care domina acest numar cabalistic si tot ea aduce pasiune, talent, razvratire, reverie si sondari in trecut.

Tot Luna induce si lipsa de rabdare si de exigenta in explorarea acestor haruri magice. Persoanelor caracterizate de numarul cabalistic 7 au o intuitie fantastica si se afla intr-o vesnica explorare a sinelui si a celorlalti, experimentand adancimi in existenta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Vinul, ca o simfonie a naturii „Georgian Legend” – un spectacol uluitor de dans, muzică și coregrafie pe 21 aprilie la Sala Palatului

Numarul Cabalistic 8

Numarul cabalistic 8 confera o energie contradictorie, o energie care dezintegreaza, dar si reconstruieste, o energie individuala, dar si colectiva. 8 este sinonim pierderii, negarii, curajului, dorintei de autoperfectiune, impetuozitatii si reconcilierii cu sinele.

Cei caracterizati de numarul cabalistic 8 urmaresc adesea sa dobandeasca forta si renume si investesc totul in acest sens, chiar daca la sfarsitul vietii vor ajunge la concluzia ca anumite lucrurile depind de manifestarea intelepciunii si rostului divin. 8 este influentat de Saturn. 

Numarul Cabalistic 9

Prin esenta sa cabalistica, 9 este insasi energia, insasi inconstienta, insasi subtilitatea, insasi dezbinarea si imbinarea, insasi determinarea si stiinta dobandita prin pierderi si concurenta. Este greu de gestionat si redirectionat aceasta energie puternica, iar cei care au 9 ca numar personal cabalistic cad uneori prada nervozitatii, maniei sau iritabilitatii.

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Cuvintele au puteri magice! Cărți pe care fiecare femeie ar trebui să le citească

Cu toate acestea, 9 poate induce realizare si succes, o creativitate care se poate manifesta intr-un mod inedit, multe momente de inspiratie si extaz creator, reformator. 9 este influentat de Marte. 

Image by Okan Caliskan from Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri