dup aflarea vestii c mai are 24de ore de trit, Ion cu Mria stteau in pat intinsi , in tcere . La un moment dat zice Ion: -Amu mi tu Mrie , dac tot am aflat c mai am asa de putin de trit , amu nu putem s ne mai f... si noi odat ? Api cum nu Ioane , cu drag ...si se f...asa cu foc . Si iar stau asa de linistiti , dup vreo 6 ore , Ion o intreab iar pe Maria :-Mi tu Mrie mai am 18 ore nu ne mai f... si noi o dat ? Api cum nu dragul mieu , iar urmeaz o partid nebun . Iar se linistesc . Dup alte 7 ore iar o intreab Ion pe Maria ...Api cum nu dragul mieu . Iar urmeaz o partid nebun . Dup alte 5 ore :- Tu Mrie (si amu era asa de agitat )mai am 4 ceasuri de trit , nu vrei s ne mai f...o dat ?Api doar nu vrei s ne mai f...o dat ? Ba da tu Mrie !! Ii mai trage un cotor zdravn lui Mria si stau iar linistiti. Nu trece mult si Ion zice ctre Mria: - Amu mi Mrie chiar simt c se apropie sfarsitul hai s o mai facem o dat! La care Mria foarte revoltat zice :-No Ioane ,uite cum st treaba .-Eu trebuie s m scol dimineat , tu nuu !!!! |
Cum facem față provocărilor în noul sistem educațional? Sfaturile unui psiholog pentru elevi, părinți și profesori
Buton de panică conectat la 112 pentru victimele violenței domestice
Zile libere plătite pentru părinți în situația suspendării sau limitării activității didactice
Studiu: Sub 80% dintre persoanele infectate cu SARS-CoV-2 prezintă anticorpi detectabili