Spuneti-va parerea . ![]() ![]() | ||
coryna100 Postat pe 8 Mai 2010 10:01 | ||
---|---|---|
![]() mai singuraaa dataa cd m-am imbracat hot la un rendez vous....a si contat! atat pot sa spun! ![]() in reest daca ma imbracam oarecum , relatiile camaraderesti imi ieseau la nebunie ![]() | ||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:03 | ||
hot, insemnand...elegant dar mulat, sa nu te gandesti al cine stie ce ![]() | ||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:05 | ||
Dupa parerea mea la prima intalnire ar trebuie sa te imbraci astefl: 1. Nu purta haine office! ncearc s fii ct mai relaxat i nu te mbrca n hainele pe care le pori la birou, dac ai un job care presupune o inut office. Altfel, partenerul tu nu va fi relaxat pentru c tu vei prea ncordat i pus pe... semnat contracte. ![]() 2. Nu purta fuste foarte scurte Poate ai picioare de invidiat dar va trebui s fii mereu atent cum stai, ce faci i, n plus, nu vei prea fat serioas. Dac vrei o aventur de o noapte, poi s mergi i goal, dar dac eti n cutarea unei relaii, poart o fust mai lung, nu una care s-i descopere i fundul. 3. Poart haine n funcie de vremea de afar Sunt minus cinci grade, dar tu i iei o bluz decoltat i cu mnec scurt. Vrei s-i ari snii, i brbaii vor s i-i vad, dar e exagerat i nu vei crea o impresie prea bun. Nici s fii cu bluz pe gt i cizme cnd afar e cald nu e bine. 4. Nu exagera cu machiajul Vrei s ari bine, dar dac vei fi machiat ca un papagal vei prea fals, uuratic i brbatul cu care te vei ntlni se va gndi c probabil ai o groaz de defecte pe care vrei s le ascunzi. Nici s nu pori machiaj deloc nu e bine, deoarece vei prea neglijent i nengrijit. 5. Exprim-i personalitatea Dac ie i place s pori blugi i tricouri, nu merge la ntlnire n rochii i pantofi cu toc cui. Se va vedea c nu eti tu i c ncerci s fii altfel doar n ideea c aa i-ar plcea lui s te vad. Nu. El vrea s te vad pe tine aa cum eti. n plus, dac lucrurile vor merge bine ce vei face? Te vei preface mereu c eti altfel? cam atat dar nu uitai ca si voi va puteti spune parerea sau sa o criticati pe a mea . | ||
coryna100 Postat pe 8 Mai 2010 10:07 | ||
imbracati-va in rosu,ca le atata impulsurile ![]() | ||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:08 | ||
tu de fapt abia asteptai sa ne dai lectii nuu?? ia te uita! ![]() ![]() ![]() | ||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:08 | ||
Multumesc ca ne-ai spus parerea ta si ne-ai dat un sfat . tine minte . E bine sa inveti din propriile tale greseli . MULT SUCES IN CONTINUARE . | ||
coryna100 Postat pe 8 Mai 2010 10:09 | ||
Eu nu vreau sa va dau lectii vreau sa vad daca gandesc bine si daca nu invatz de la voi . E ceva gresit in asta ? | ||
coryna100 Postat pe 8 Mai 2010 10:11 | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:11 | ||
mei..care dati lectiile ca la CARTE,lasati rigidele SFATURI va spun ca IO am fost imbracata in office,dar cu fustita scurtuta doar culoarea era ROSU adevarul este ca acea prima intilnire a fost pur intamplatoare,dar apoi au urmat NENUMARATE intalniri DAR nu exista o REGULA ![]() | ||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:11 | ||
De la: fleurdelis, la data 2010-05-08 10:08:48tu de fapt abia asteptai sa ne dai lectii nuu?? | ||
coryna100 Postat pe 8 Mai 2010 10:11 | ||
uitee ...eu cu punctul 5 am o pb! tocmai ti=am spus...asa am facut mereu! si am obtinut un camarad ![]() singura dataaaaaaaaaaa....cd am facut invers.... ![]() ![]() ![]() | ||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:13 | ||
in tot cazul,tinuta ideala,in astfel de momente,este aceea in care te simti tu cel mai bine!!!! o femeie STIE cand se imbraca adecvat!!! doar simti cand un barbat intoarce capul dupa tine cu "jena" ![]() ps. ![]() ![]() si mie mi se intampla sa ma "zgaiesc"(discret ce ii drept) daca cineva este imbracat pe gustul meu DA fleur are dreptate TINUTA ELEGANTA este CHEIA ![]() | ||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:19 | ||
![]() binee...eu nu am studiat....doar am experimentat ![]() ![]() | ||
fleurdelis Postat pe 8 Mai 2010 10:23 | ||
![]() sa nu se supere cine a pus acea lista(in definitiv sunt sfaturi) dar eu cu o asemenea lista lunga in memorie,nu m-as mai gandi la intalnire as avea impresia ca nimic nu mi se potriveste si as ramane acasa ![]() ratand asa ocazie | ||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:29 | ||
DAR...DAR.. corina 100 tu chiar ai o intalnire reala??? ca vad ca tu ai initiat topicul si vad ca STII cum sa te imbraci ![]() | ||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:36 | ||
Altfel, partenerul tu nu va fi relaxat pentru c tu vei prea ncordat i pus pe... semnat contracte. cu asta sunt de acord,mai ales daca baiatul are restante la banci ![]() ![]() | ||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:39 | ||
sa-si ia un buchetel de mireasa ca asa sigur se relaxeaza baiatul ![]() | ||
erika1 Postat pe 8 Mai 2010 10:42 | ||
![]() ![]() | ||
bluelight Postat pe 8 Mai 2010 10:43 | ||
ASIGURAT ![]() ![]() ![]() | ||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:45 | ||
rele,rele,,, ![]() relele de nouoooiiii | ||
LILO Postat pe 8 Mai 2010 10:46 | ||
Eu zic ca daca e sa fie ceva, daca exista scanteia aia nici nu conteaza cum te imbraci. | ||
Doara Postat pe 8 Mai 2010 10:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Victoria's Secret,Ralph Lauren,Ugg | 1 | De la: Inchiriere_Apartament_Mamaia_1 6 Noiembrie 2012 08:52 |
Blogurile cu hainute | 9 | De la: garbo_404579 23 Iulie 2014 16:39 |
placutul imbinat cu practicul:) | 1 | De la: garbo269100 13 Martie 2012 18:19 |
rochie si pantofi | 7 | De la: Axl_22 19 Decembrie 2011 18:42 |
Incaltaminte din piele naturala | 1 | De la: garbo037012 8 August 2009 13:55 |
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei
Începe a 2-a ediție „Odiseea Tânărului Artist”, concursul național de amploare pentru copiii talentați la artă
Cum pot fi combătute dezavantajele școlii online?