Prea se inmultesc escrocii

TrŃim ţn RomÔnia, nu trebuie sa ne mire nimic...și totuși...prea se ţnmulțesc escrocii.

Anul trecut, mai exact la 26.01.2009 am ţncheiat un contract pe o durata de 2 ani cu agenția S.C.Class Models International S.R.L.
Ca beneficiar, am plŃtit suma de 150 euro .
Serviciile erau urmŃtoarele:
-promovare imagine=book profesional [ședințŃ foto] +CD+cursuri;
-promovare a imaginii pe internet;
-demersuri ţn vederea realizŃrii de casting-uri de promovare ţn cadrul televiziunilor și agențiilor de publicitate.
CD-ul , ședința foto și albumul au fost puse la dispoziția pŃrinților ţn termenul cuvenit.
Cursurile, s-au ținut la teatrul Ion Creanga, undeva la subsol. Au fost stabilite un numŃr de 6 cursuri a cÔte 50 min fiecare .Profesoarele ţntÔrziau mereu, copiii, de vÔrste diferite[ 4-12 ani], unii plÔngeau , alții nu vroiau pur și simplu sŃ participe la cursuri, dar "orele" zburau, asa ţncÔt, dupŃ o lunŃ și jumŃtate, copiii au primit niște "diplome" fiind recunoscuți drept VIP-uri, deși nu au fost ţnvŃțați nici sŃ se miște pe o scenŃ.
Cursurile s-au terminat ţn luna iulie 2009, iar de atunci agenția și-a mutat sediul de cca 3 ori, deci nu mai aveai cum sa mai ţntrebi ce se mai ţntÔmplŃ, dacŃ se mai ţntÔmplŃ ceva, sau banii au fost dați și atÔt.
Bani aruncați pe apa sÔmbetei, ba nu, pe o diploma de carton ţn valoare de 150 de euro.
Miercuri seara, 24.03.2010, mai exact ţn jurul orei 17.49, stupoare...un telefon, anonim, mŃ anunțŃ cŃ trebuie sŃ mŃ prezint cu fetița la sediul agenției.
Acolo am ales o rochițŃ, cu care urma sŃ mergem la Sala Palatului pentru o prezentare de modŃ, la data de 27.03.2010, ora 12.30 [deși a ţnceput mai tÔrziu cu 30 min].
Azi, 27.03.2010 am urmŃrit pur și simplu cum niște escroace, angajate de agenția Class Models și-au bŃtut joc de imaginea copiilor noștri, niște minori, suflete nevinovate, care sperau ca pŃrinții lor le poate oferii o viata mai bunŃ, plŃtind niște bani cÔștigați prin munca cinstitŃ, nu prin promisiuni și vorbe goale. Aceste "profesoare" nu au ţnvŃțat copiii nici cum sŃ se urce pe scenŃ, nici cum sŃ se miște, sau sŃ-și prezinte ținuta.
Mulți pŃrinti sunt acostați pe stradŃ de agenți care descriu asa de frumos tot ce se va ţntÔmpla cu copiii lor, dar toate sunt doar vise plŃtite din banii pŃrinților naivi.
Acești copii sunt speriați pe scenŃ, nu știu sŃ se comporte, datorita faptului cŃ nu au fost ţnvŃțați de nimeni cum sŃ o facŃ.
PŃrinti care sperați sŃ oferiți copiilor o educație cÔt de cÔt mai aparte, nu vŃ bazați cŃ banul rezolvŃ totul. Exista atÔția escroci care profita de urma muncii cinstite doar cu un "papagal" adecvat, de nici nu vŃ imaginați...

Datorita faptului ca video-clipul este mai lung de 10 min nu am putut sŃ-l postez pe You Tube. dar daca doriti sa-l urmariti va astept pe http://opicaturadesuflet.blogspot.com/2010/03/prea-se-inmultesc-escrocii.html
DanaPatrascu
Postat pe 27 Martie 2010 18:24
Asta asa este din pacate...Este multa nepasare si oameni care nu isi dau interesul..Dar si parintii sunt vinovati pe deo parte..Ca dau banii degeaba si nu merg sa vada ce fac copiii lor.Ce invata copii lor..Nu poti sa dai un ban asa daca nu vezi nici un rezultat..Si sa vezi ce fac copii,,,sa vezi daca se ocupa de copiii...Poate ca stiu ca pe romani nu ii intereseaza decat diplomele de asta nici nu isi dau deloc interesele
xenaprintesarazboinica
Postat pe 27 Martie 2010 18:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna seara 1 De la: maxalina 22 August 2012 20:54
De ce lucurile imorale sunt incurajate? Si lucrurile morale nu sunt apreciate? 11 De la: ingerasulluptator 25 Iulie 2012 19:26
Nu-l inteleg,oare ce mai vrea acum? 11 De la: mihaelucutzuzuk 1 August 2011 07:13
ce sunt problemele cu nervii? 5 De la: fleurdelis 9 Iunie 2010 21:14
95 LA SUTA DIN BARBATI SUNT FARA CARACTER..sau mai degraba 99 la suta fara caracter si doar 1 la suta este cumsecade 68 De la: roramona 5 August 2011 04:42
Setari Cookie-uri