Prea se inmultesc escrocii

Trim n Romnia, nu trebuie sa ne mire nimic...și totuși...prea se nmulțesc escrocii.

Anul trecut, mai exact la 26.01.2009 am ncheiat un contract pe o durata de 2 ani cu agenția S.C.Class Models International S.R.L.
Ca beneficiar, am pltit suma de 150 euro .
Serviciile erau urmtoarele:
-promovare imagine=book profesional [ședinț foto] +CD+cursuri;
-promovare a imaginii pe internet;
-demersuri n vederea realizrii de casting-uri de promovare n cadrul televiziunilor și agențiilor de publicitate.
CD-ul , ședința foto și albumul au fost puse la dispoziția prinților n termenul cuvenit.
Cursurile, s-au ținut la teatrul Ion Creanga, undeva la subsol. Au fost stabilite un numr de 6 cursuri a cte 50 min fiecare .Profesoarele ntrziau mereu, copiii, de vrste diferite[ 4-12 ani], unii plngeau , alții nu vroiau pur și simplu s participe la cursuri, dar "orele" zburau, asa nct, dup o lun și jumtate, copiii au primit niște "diplome" fiind recunoscuți drept VIP-uri, deși nu au fost nvțați nici s se miște pe o scen.
Cursurile s-au terminat n luna iulie 2009, iar de atunci agenția și-a mutat sediul de cca 3 ori, deci nu mai aveai cum sa mai ntrebi ce se mai ntmpl, dac se mai ntmpl ceva, sau banii au fost dați și att.
Bani aruncați pe apa smbetei, ba nu, pe o diploma de carton n valoare de 150 de euro.
Miercuri seara, 24.03.2010, mai exact n jurul orei 17.49, stupoare...un telefon, anonim, m anunț c trebuie s m prezint cu fetița la sediul agenției.
Acolo am ales o rochiț, cu care urma s mergem la Sala Palatului pentru o prezentare de mod, la data de 27.03.2010, ora 12.30 [deși a nceput mai trziu cu 30 min].
Azi, 27.03.2010 am urmrit pur și simplu cum niște escroace, angajate de agenția Class Models și-au btut joc de imaginea copiilor noștri, niște minori, suflete nevinovate, care sperau ca prinții lor le poate oferii o viata mai bun, pltind niște bani cștigați prin munca cinstit, nu prin promisiuni și vorbe goale. Aceste "profesoare" nu au nvțat copiii nici cum s se urce pe scen, nici cum s se miște, sau s-și prezinte ținuta.
Mulți printi sunt acostați pe strad de agenți care descriu asa de frumos tot ce se va ntmpla cu copiii lor, dar toate sunt doar vise pltite din banii prinților naivi.
Acești copii sunt speriați pe scen, nu știu s se comporte, datorita faptului c nu au fost nvțați de nimeni cum s o fac.
Printi care sperați s oferiți copiilor o educație ct de ct mai aparte, nu v bazați c banul rezolv totul. Exista atția escroci care profita de urma muncii cinstite doar cu un "papagal" adecvat, de nici nu v imaginați...

Datorita faptului ca video-clipul este mai lung de 10 min nu am putut s-l postez pe You Tube. dar daca doriti sa-l urmariti va astept pe http://opicaturadesuflet.blogspot.com/2010/03/prea-se-inmultesc-escrocii.html
DanaPatrascu
Postat pe 27 Martie 2010 18:24
Asta asa este din pacate...Este multa nepasare si oameni care nu isi dau interesul..Dar si parintii sunt vinovati pe deo parte..Ca dau banii degeaba si nu merg sa vada ce fac copiii lor.Ce invata copii lor..Nu poti sa dai un ban asa daca nu vezi nici un rezultat..Si sa vezi ce fac copii,,,sa vezi daca se ocupa de copiii...Poate ca stiu ca pe romani nu ii intereseaza decat diplomele de asta nici nu isi dau deloc interesele
xenaprintesarazboinica
Postat pe 27 Martie 2010 18:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Inaltimea mea :D 13 De la: AGAPI_MOU 7 Septembrie 2009 10:30
Petitie impotriva tratatului ACTA.- a venit timpul sa invingem! 1 De la: angi_san2001 3 Martie 2012 11:34
De ce cand moare un soldat in Afganistan se face mare caz, dar despre cei circa 10 morti (zilnic) de pe strazile patriei rar se spune ceva? 1 De la: barboneli 24 Iunie 2012 11:18
o parere va rog:* 47 De la: garbo_9056 11 Decembrie 2012 17:50
Sunt ultimul "samaritean"???? 11 De la: theloner 1 Martie 2011 10:18
Setari Cookie-uri