ACTORSTART pentru actori,copii actori,fotomodele si nu numai.

Ce este ActorStart.ro
ActorStart este primul director de actori/casting din Romania.

ActorStart va gazdui portofoliile tuturor actorilor profesionisti intr-un spatiu virtual intampinand astfel necesitatile cat mai diverse ale productiilor de film, televiziune sau advertising.

ActorStart va oferi pentru prima data actorilor romani reprezentare profesinista, promovare constanta si echitabila. ActorStart va fi practic instrumentul care va realiza legatura intr-un mod rapid si eficient printr-o simpla conexiune la internet intre actori si regizori, actori si producatori, actori si directori de casting/agentii.

ActorStart realizeaza fiecarui actor un profil la standarde internationale impuse si cerute de industrie. Acest profil va creea fiecarui actor o mai mare vizibilitate si va fi o expresie reala a potentialului si a performantelor sale artistice.

Scopul ActorStart este sa realizeze legatura dintre cei care isi prezinta talentul si cei care il cumpara, dintre cei care isi exprima talentul si cei care sunt inspirati de acesta.

ActorStart se adreseaza doar actorilor profesionisti sau amatorilor cu experienta profesionala semnificativa si recunoscuta, studentilor de la Facultatile de Teatru si Film si copiilor actori.

ActorStart este un important instrument de comunicare intre actori si comunitatile profesionale Romanesti si Internationale care cauta serviciile acestora.

In urmatorii ani avem convingerea ca ActorStart va atrage atentia atat producatorilor si regizorilor romani, cat si pe cea a directorilor de casting, agentilor si regizorilor internationali
ActorStart
Postat pe 13 Octombrie 2009 10:59

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Curs autorizat CNFPA-Formator, 15 noiembrie 2010 Bucuresti 2 De la: Thor_again 26 Octombrie 2010 13:47
Reforma-Asigurarilor 2 De la: garbo057204 4 Mai 2010 11:34
Workshop: Modaliti de intervenie n blocajele din diferite stadii ale dezvoltrii 1 De la: Iosif_S 28 August 2010 11:28
De 1 Mai Curs interactiva de televiziune la mare ! 2 De la: Darya 12 Aprilie 2010 18:38
CURS INTERVENTII COGNITIV-COMPORTAMENTALE 26-28 FEB.2010 33 De la: scrichy 20 Ianuarie 2010 01:20
Setari Cookie-uri