Consiliere astrologica - grup de lucru cu influentele astrale.

Te invitam in grupul nostru de lucru cu influentele astrale, comunitatea Astro Mercur.

Nu trebuie sa stii neaparat astrologie pentru a folosi grupul.

Activitatea acestui grup se deruleaza on-line.

Ne propunem sa ne armonizam atitudinea precum si intentiile proprii, in fluxul influentelor astrale, cu scopul de a le folosi si de a dezvolta potentialul pe care il avem la dispozitie.Am construit aceasta comunitate de “lucru cu sine”, on-line, astfel incat sa poate functiona pe termen scurt, mediu sau pe termen lung, in functie de cum alege fiecare sa faca parte din grup.


In cadrul acestui grup, ne propunem sa folosim un buletin energetic al influentelor astrale transpus intr-un mod de lucru care, ne ajuta sa ne organizam interior, sa ne adaptam atitudinea la curgerea evenimentelor.

Acest mod de lucru poate fi adaptat de catre fiecare dintre noi, la experientele de viata personale. Consideram ca este important sa intelegem ce sunt si cum functioneaza influentele astrale, pentru a le putea folosi constient in construirea experientelor noastre de viata.

Mai multe detalii despre modul de lucru se gasesc pe site-ul Astro Mercur :
http://astromercur.ro/index.php/program-comunitate-astrologie

Spor maxim sa aveti :)
ank13
Postat pe 7 August 2014 18:36
Avem la dispozitie toate tipurile de energie (planetara) in orice facem, traim, simtim, gandim, intr-o anumita reteta energetica, optima fiecarui moment si fiecarei situatii.
Noi alegem daca si cum folosim reteta prescrisa :)
Orice am face, chiar cand nu facem nimic :) miscam energiile.
Ar ar fi potrivit sa stim ce si cum miscam, ca sa intelegem impactul pe care il producem.

http://astromercur.blogspot.ro/2015/07/ce-facem-astazi-cum-folosim-vara-aceasta.html

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :) - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Spor si succes !
Va invitam in comunitatea Astro Mercur www.astromercur.ro
ank13
Postat pe 22 Iulie 2015 08:46


Foarte interesant... !!!! Si cu cat vindeti litra de energie (planetara) va rog ? Aveti si un aparat cu care masurati influienta astrala la fiecare om ? chiar daca am 184cm. inaltime ?
barboneli
Postat pe 22 Iulie 2015 09:03
Barbo, daca cumperi, adu si la noi, doua pahare, la pranz! Multumesc anticipat! Deja ma vad cu aura energiei in jurul capului!
Schmetterling
Postat pe 22 Iulie 2015 09:10


Adica vrei sa arati ca maimutoiul asta, inteleg, nu ?
Iti shade bine, nimic de zis... doar rujul ar trebui sa-l asortezi mai bine, parerea mea....
barboneli
Postat pe 22 Iulie 2015 10:32
Am sa incerc sa asortez si rujul.
Schmetterling
Postat pe 22 Iulie 2015 11:16
Draga Ank13, fara sa am cea mai mica intentie sa te jignesc, nu incape in mintea mea ca pozitia unui corp ceresc, indiferent ce tip ar fi el, imi influenteaza "soarta", caracterul, alegerile sau alte lucruri aferente persoanei mele. Suntem definiti de alegerile noastre, indiferent daca accepti sau nu acest lucru. Astrele si planetele isi au rolul si rostul lor in universul asta, dar nu sunt un factor decizional in viata noastra. Imi pare foarte rau ca istoria se repeta: venerarea corpurilor ceresti exista din cele mai vechi timpuri si nu se mai cheama "inchinare la idoli" ci acum este consiliere astrologica. Oamenii au evoluat: nu se mai inchina in fiecare dimineata in fata soarelui care rasare si nici nu mai fac tot felul de ritualuri in cinstea lunii , acum se cheama horoscop (au mai inclus si restul de planete, ca sa fie garnitura completa). Nu imi vine sa cred in ce stadiu a ajuns omul. Este de-a dreptul incredibil. Si cumplit de dezamagitor.
angel_forever
Postat pe 22 Iulie 2015 17:37


barboneli
Postat pe 22 Iulie 2015 18:46
Aici se da energie la oferta ? Vreo doua...trei ore as vrea si eu.
Rotty
Postat pe 22 Iulie 2015 18:49


Ia mai stai si dumneata cucoana la rand... nu vezi ca sunt persoane care asteapta aici de la ora 4 dimineata... ??? (Auzi la ea... doua, trei ore vrea... ca 17 minute nu-i ajung... !!! )
barboneli
Postat pe 22 Iulie 2015 19:06
Da` ce sa fac cu 17 minute ? Nici n-apuc sa mananc de cina.
Rotty
Postat pe 22 Iulie 2015 19:16


Las tu, nu fi lacoma... ! Incepi intai cu 17 minute pe urma faci o pauza... ce, vrei sa incepi deja sa scoti flacari pe nas... ??? N-ai vazut cu ce jucarii au venit nenea astia ? Energie tu... planetara... tu stii ce e aia... ?! Si tu... gata, 2-3 ore vrei ! Vrei s-o faci scrum pe Misu... ??? Iao-ncet... ajunge pentru toata lumea...
barboneli
Postat pe 22 Iulie 2015 19:46
Cred ca alea 17 minute de energie s-au cam terminat , asa ca... Daca erau doua ore , bine mai era.
Rotty
Postat pe 22 Iulie 2015 21:28
Imi cam da tarcoale curiozitatea: oare la cat se va ridica factura la "energie"? Fie ea si astrala. Vreun indiciu in horoscop?
angel_forever
Postat pe 23 Iulie 2015 15:50


"Vreun indiciu in horoscop ?"

Binenteles ca da ! Da matale doua tarcoale si jumatate in jurul horoscopului si pe prima alee astrala, gasesti societatea de energie !!! Acolo, la poarta, sta o astrala cu un nimb de energie planetara si te astreleste ea ce si cat... !
barboneli
Postat pe 23 Iulie 2015 16:15
Draga Barboooooo, vad ca esti foarte bine informat. Daca imi zici si in ce moneda se achita factura esti tare.
angel_forever
Postat pe 23 Iulie 2015 17:59


Tu imi ceri din ce in ce mai multe lucruri grele, observ... ! Dar findca imi place de tine, merg sa iau o portie de energie... si-ti raspund si la intrebarea asta....

http://static.tumblr.com/1c2c23de25b292706972ea9b802c1e28/mptv0gk/9qjna09ou/tumblr_static_a8d9gsz3yu8g888gs0oocgwwo.jpg

Gata... haaaapciu !... mereu stranut cand ma incarc cu energie planetara... haaaap... mai ales cand e acaparez de la stanga la dreapta... ! Deci te interesai in ce moneda se achita factura parca, nu ? Ok, cu moneda Florin arubez, care din 1986 inlocuieste Guldenul ! Dar sa stii ca poti sa te tocmesti acolo cu casiera astrala ca sa primeasca si alta moneda, important e sa nu fie falsa ! La moneda ma refer...
barboneli
Postat pe 23 Iulie 2015 19:35
Revenind la lucruri serioase, am intrat de curiozitate pe site-ul ala atomic al lor, Mercur nu-stiu-cum si asa cum era de asteptat, trebuie sa si cotizezi daca vrei sa beneficiezi de energia lor astrala. Dar ultimul mesaj l-am scris inainte sa stiu lucrul asta si s-a dovedit ca ceea ce eu am luat in ras era de fapt o chestiune reala, nu gluma.
angel_forever
Postat pe 23 Iulie 2015 21:27


Ok... eu n-am curiozitati din astea asa ca te cred pe cuvant ! O fi reala dar eu tot la glume o categorisesc...
barboneli
Postat pe 23 Iulie 2015 22:46
Deci , nema cotizatie , nema energie ? De cand or fi obtinut astia monopolul pe energia astrala ?
Rotty
Postat pe 24 Iulie 2015 07:45
Real e faptul ca mai cer si bani ca sa iti dea din energia aia care o considera ca fiind a lor. Plus enormitatile ce le-am citit asa dintr-o privire, am zabovit aprox. 15 secunde pe site-ul ala. Nu imi incape in minte cum poate debita mintea unui om asemenea absurditati. Bine faci draga Barbo ca nu ai fost curios. Ti-ai fi facut cruce cu ambele maini deodata.
angel_forever
Postat pe 24 Iulie 2015 08:11


Neata... ! Pai eu de ce m-am revoltat de la inceput cand am citit ? Stiam dinainte ca o sa fie si ceva bani de cerut la mijloc si obraznicia asta sa ceri bani pe energie planetara pe care daca exista putem s-o primim gratis ! Daca era vorba de tuica planetara sa platesc bani... asta era altceva ! Iar in privinta intrebarii cum poate mintea unui om sa debiteze asemenea absurditati... daca te mai intrebi inca inseamna ca te-ai nascut doar alaltaieri... ! Asta e un compliment, nu altceva ! Eu am cu 23 de zile mai mult decat tine de cand m-am nascut si deja am auzit multe... multe absurditati debitate de mintea a multor oameni !!! Cum zicea strabunicul meu: "cum de le bese mintea la oameni asemenea tampenii..." ???
Chestia cu "cruce cu amandoua mainile"... nu ar fi cine stie ce minune la mine, pentru ca crucea noastra, a evreilor, e putin diferita si are 6 colturi. Deci e formata din doua tringhiuri... asa ca e musai sa mi-o fac cu amandoua mainile, cu raportor, compas, teu... ... ! Dar de obicei, nu o fac....
barboneli
Postat pe 24 Iulie 2015 11:42
Angel , eu am reusit sa zabovesc cam 20,8 secunde. M-am minunat nu alta. De acum asa minunata o sa raman in urmatorii 20 de ani.
Rotty
Postat pe 24 Iulie 2015 17:21
De la: angel_forever, la data 2015-07-22 17:37:25Draga Ank13, fara sa am cea mai mica intentie sa te jignesc, nu incape in mintea mea ca pozitia unui corp ceresc, indiferent ce tip ar fi el, imi influenteaza "soarta", caracterul, alegerile sau alte lucruri aferente persoanei mele. Suntem definiti de alegerile noastre, indiferent daca accepti sau nu acest lucru. Astrele si planetele isi au rolul si rostul lor in universul asta, dar nu sunt un factor decizional in viata noastra. Imi pare foarte rau ca istoria se repeta: venerarea corpurilor ceresti exista din cele mai vechi timpuri si nu se mai cheama "inchinare la idoli" ci acum este consiliere astrologica. Oamenii au evoluat: nu se mai inchina in fiecare dimineata in fata soarelui care rasare si nici nu mai fac tot felul de ritualuri in cinstea lunii , acum se cheama horoscop (au mai inclus si restul de planete, ca sa fie garnitura completa). Nu imi vine sa cred in ce stadiu a ajuns omul. Este de-a dreptul incredibil. Si cumplit de dezamagitor.


Aici este vorba despre interactiune energetica, la nivel subtil. Eu n-am spus ca influentele planetare ne stabilesc "soarta". Insa modul in care noi interactionam cu aceste influente astrale, ne poate modela atitudinea in fata situatiilor cu care ne intalnim.
Eu nu vorbesc despre "a ne inchina la planete", nicaieri pe blogul meu.
Si nu "vand" energie.
Este vorba despre lucrul cu sine si despre transformare personala, eventual evolutie - numai pentru cine alege sa faca asta.
Dar daca ai zabovit doar 20 s pe blogul meu, nu puteai sa intelegi aceste lucruri, daca nu le stiai deja.
Este vorba despre a respecta oamenii si munca lor, chiar daca nu o intelegi. In cazul meu este vorba despre o munca de peste 20 de ani, de studiu si cercetare.
Dar, dupa cum spuneam, 20 s e cam putin ca sa-ti dai seama. Nici nu este nevoie.
Spor si succes!
ank13
Postat pe 9 August 2015 17:19


Ok ank13... de acord cu tine ca in asa scurt timp nu se poate intelege ceva din activitatea ta sau a blog-ului... am mai glumit si noi un pic pe aici, dar eu apreciez ca ai studiat si cercetat atatia ani. Dar nu esti singura. Am citit si auzit de oameni ca tine si in alte domenii, ca ghicitul in sfera aia, sau in carti, sau care propun tratamente cu energie pe care sustin ca o au in maini... etc. si ei au studiat mai mult sau mai putin de 20 ani... ! Bravo voua. Si in acelasi timp ma gandesc la cat a studiat si cercetat marele Darwin... cu mult mai mult de 20 de ani si pe unde nu a fost ca sa stranga dovezi... ! Si totusi, chiar si azi sunt oameni care nu l-au inteles. Pacat !
Ma scuzi, dar nu ne-am batut joc de munca ta de cercetare (???) dar pentru mine e un subiect tare ciudat... asa ca, prostalau cum sunt, am indraznit sa mai glumesc un pic.
barboneli
Postat pe 9 August 2015 17:37
De la: barboneli, la data 2015-08-09 17:37:03

Ok ank13... de acord cu tine ca in asa scurt timp nu se poate intelege ceva din activitatea ta sau a blog-ului... am mai glumit si noi un pic pe aici, dar eu apreciez ca ai studiat si cercetat atatia ani. Dar nu esti singura. Am citit si auzit de oameni ca tine si in alte domenii, ca ghicitul in sfera aia, sau in carti, sau care propun tratamente cu energie pe care sustin ca o au in maini... etc. si ei au studiat mai mult sau mai putin de 20 ani... ! Bravo voua. Si in acelasi timp ma gandesc la cat a studiat si cercetat marele Darwin... cu mult mai mult de 20 de ani si pe unde nu a fost ca sa stranga dovezi... ! Si totusi, chiar si azi sunt oameni care nu l-au inteles. Pacat !
Ma scuzi, dar nu ne-am batut joc de munca ta de cercetare (???) dar pentru mine e un subiect tare ciudat... asa ca, prostalau cum sunt, am indraznit sa mai glumesc un pic.


In astrologie nu este vorba despre "a ghici". Este vorba despre enorm de multe carti care pot fi citite si, mai mult , studiate.
Apoi, mie mi se pare potrivit ca atunci cand nu ma intereseaza ceva, sa nu dau atentie. Ca sa combat ar trebui sa studiez - si oricum a combate, nu este o solutie, din punctul meu de vedere.
Darwin a facut ce a crezut el ca are de facut. Au fost alegerile lui, iar noi avem libertatea sa le oferim sau nu, credit. Poate ca e timpul sa "vedem" lucrurile si altfel. Sau poate ca deja le vedem altfel, dar nu avem toti, curaj, sa recunoastem.
Va doresc tuturor spor pe drumul vostru.
Sa va fie bine.
ank13
Postat pe 22 August 2015 09:03
Poate ati observat – sau poate fiind atenti o sa observati – ca in ultimul timp, chiar si pentru cei neobisnuiti cu astfel de experiente, apar ganduri clare, scurte si concentrate. Este indrumarea pe care o simtim in fractiunile de detasare, pe care le traieste fiecare, dupa puterile sale. Percepeti starea si senzatia pe care le aduc aceste momente. Folositi-le.

http://astromercur.blogspot.ro/2015/08/un-gand-si-multe-intrebari.html

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :) - acesta nu este un slogan ci un indemn cu aplicabilitate practica.
Spor si succes !
Va invitam in comunitatea Astro Mercur (www.astromercur.ro)
ank13
Postat pe 22 August 2015 09:04Se pare totusi ca eu, ori nu inteleg ori mi se pare caraghios acest titlu: "ATELIER DE ASTROLOGIE"... ! Cert e ca in atelierul meu de tamplarie de amator... ma simt bine si nu l-as schimba cu nimic.

http://3.bp.blogspot.com/-ZtXYdY2-LmI/VcoQoaQ97bI/AAAAAAAACxw/7W7KanEUbWk/s985/blog%2Batelier%2Bastrologie.jpg
barboneli
Postat pe 22 August 2015 17:52

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Buna. 7 De la: garbo_12318 4 Mai 2013 10:55
Buna! 13 De la: anaROBERT 16 Septembrie 2010 14:20
eUniversum- Consiliere in probleme de dragoste si parteneriat,tarot,clarviziune,cartomantie,profetii etc 1 De la: eUniversum 12 Decembrie 2011 16:24
neintelegeri cu copilu 26 De la: zambila 16 Decembrie 2009 15:58
Anatomia conflictului 13 De la: anisoaraf 18 Ianuarie 2012 11:07
Setari Cookie-uri