ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Buna

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

am si eu o probelemutza:D imi doresc sa fiu mamaica si de 8 luni imi chinui sotu am mers la ginecolog nu am problem decat uter retrovers...mia dat pt o infectie vagina ovule cervugid, eficef antibiotic si tantum rosa... am facut toate astea cam 5 zile si un telefon neasteptat sotu a trebuit sa plece din tara,asa ca pe data de 24 februarie am facut dragoste,menstruatia mia venit pe 11 februarie . iar luna asta trebuia sa imi vina pe 11 lafel da inca nimic,am facut si 2 teste de sartcina si nimik ese negative,am senzatia aia ca vine menstruatia de 5 zile si nimic,oare sunt insarcinata si nu imi arata? sau e o intrarziere a cm? va rog sa imi raspundeti... multumesc
  citeaza   raspundesa-ti raspundem, CE ???? eu zic, mai viitoare mamaica... sa mergi tot la ginecologul ala si sa-l intrebi pe el, nu crezi ca e mai bine ?
  citeaza   raspunde

Daca o mai tinem asa , zau ca tre sa se schimbe numele forumului in " Sectia ginecologie".
  citeaza   raspundesi in paranteza: "Pentru incepatoare !"
  citeaza   raspunde

  citeaza   raspunde

Daca nu a iesit la test probabil nu esti insarcinata!
  citeaza   raspunde

mai asteapta o saptamana si repeta testul si mergi apoi la doctor !!!!!!!!!!
  citeaza   raspunde

testele de sarcina nu arata corect,daca sarcina este de cateva zile.eu am patiti asa,aveam cantitate mica de hormoni,si o data pe saptamana a facut test,si trei au iesit negative...aveam banuiala,si am mers la ginecolog,acolo se poate confirma numai.
  citeaza   raspunde

  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: