VINEEEE MOSUL cu carti de povesti personalizate pentru copii cuminti

Au fost odat ca niciodat ... Au fost nite prini ca toi prinii. Toat ziulica trebluiau pe la slujbele ce le aveau, din zori i pn n sear, pentru a le asigura toate cele necesare ngerailor de acas cu care fuseser binecuvntai. i srutau pe frunte dimineaa cnd i lsau dormind i se gndeau cu drag la ei tot ziua, nerbdtori s-i revad seara la ntoarcere. Viaa era din ce n ce mai grea, dar prinii munceau cu drag pentru a le asigura ngerailor de acas tot ce aveau nevoie. i mare le era satisfacia vznd c odata cu trecerea anilor, acetia cresteau sntoi i voioi.
O singur nemulumire aveau prinii aceia. De la o vreme, copiii se mprieteniser cu calculatorul si petreceau tot mai mult timp n faa lui, din ce n ce ,mai mult timp. i se mhneau n sinea lor, vznd ca toate ndemnurile lor de a-i ntoarce spre crile de altadat rmneau fr rspuns. i se ntrebau i se czneau sa afle, de ce erau copiii att de atrai de jocurile de pe calculator? Ce anume i inea ore i zile cu privirile aintite acolo i i ndeprtase de lumea crilor care luminaser copilria prinilor, a prinilor prinilor si aa mai departe, ht n negura timpurilor. i cum se gndeau ei aa, rspunsul le veni simplu, doar aruncnd o privire la jocurile virtuale ale copiilor. Asta era, s-au luminat prinii. Copiii erau foarte atrai de calculator, pentru c intrau nt-o lume magic, populat de fiine fantastice, de supereroi, alturi de care plecau n misiuni periculoase, cltoreau n lumi misterioase, se luptau cu vrjitori malefici i cucereau teritorii si btlii, rnd pe rnd, spre marea lor satisfacie.
Prinii se gndir o vreme, i-au mai luat i ajutoare, i se puser pe treab. Au nceput s scrie, sa deseneze, s coloreze i dup cteva sptmni de munc, i-au privit rezultatele muncii lor asidue: o colecie de cri de poveti, dar nu orice poveti, ci unele n care copiii s se ntlneasc cu fpturi magice, s cltoresc n inuturi fr timp sau dincolo de Soare, n care animalele prind glas i le stau alturi n cltoriile fantastice i cte i mai cte ntmplri neobinuite. Dar, mai mult dect att, prinii i-au pus n rolul eroului principal chiar pe copiii lor, transformndu-i n supereroi nenfricai care duc la bun sfrit grelele misiuni n care pleac. i aa de captivante erau povetile, i aa de frumoase erau crile, aveau chiar i poze cu copiii, nct cei mici nu au putut s reziste tentaiei de a pleca ei nii in minunata cltorie. Prinii erau mulumii: biruiser n lupta cu jocurile pe calculator. Acum, prichindeii rencepuser s citeasc, atrai de aventurile al cror erou erau ei nii.
Dac mai tii prini care se confrunt cu aceast problem, sftuii-i s le fac un dar preios copiilor, o carte personalizat, care va fi un cadou deosebit chiar i peste ani, cnd copilul va fi devenit printe la rndul su i se va mndri n faa prichindeilor cu aceasta.

Povestile noastre imbina stilul traditional cu elemente stiintifico-fantastice, astfel incat copilul va fi atras, inca de la prima pagina, sa parcurga cu sufletul la gura toata cartea. Fiecare poveste este axata pe cate o tema si este conceputa astfel incat copilul sa fie tentat sa o citeasca in intregime. Dorinta lui va fi cu atat mai puternica, cu cat el se va regasi in fiecare poveste in rolul eroului principal.

Fiecare carte prezinta elemente de personalizare: numele copilului in locul eroului principal, animalul lui preferat, mama, bunica, fotografia si datele lui personale (nume, prenume, zi de nastere, adresa, numele parintilor), dedicatia si ocazia speciala cu care i-a fost daruita cartea.
Mai mult, va vom oferi horoscopul european al copilului si corespondenta acestuia cu celelalte horoscopuri si ascendentul lui in functie de ora nasterii. La cerere, putem realiza numerograma numelui copilului, ce va fi inserata intre paginile cartii, conferindu-i acesteia o valoare deosebita.

Cartile sunt in format A4, tiparite pe hartie semi-lucioasa de 160 g/mp, full-color, coperti 180 g/mp laminate si asamblate astfel incat sa le confere rezistenta.

Scrisorile personalizate sunt un produs care aduc multa bucurie copilului dumneavoastra. Doar imaginati-va fetisoara lui cand va gasi plicul si scrisoarea cu emblemele Mosului sau Iepurasului, adresate lui. Acest produs contine, de asemenea, multe elemente de personalizare (nume, numele de alint al copilului, scoala sau gradinita unde acesta invata, numele parintilor, al educatoarei etc.). Copilul va fi incantat si surprins totodata sa constate cate lucruri stie Mosul despre el. Aceasta scrisoare va fi, ca si cartile personalizate, peste ani, o amintire de neuitat, si prilej de nostalgice amintiri din perioada dulce a copilariei.

Povesti cu tematica Craciunului

Dimineata de Craciun se adeseaza copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 10 ani si este o poveste captivanta, a carei actiune se petrece in dimineata Craciunului. Copilul se trezeste din bucataria unde bunica pregatea prajiturile, intr-o lume magica, populata de animale si fiinte fantastice, intr-un castel al Regelui Curcubeu si mandrei printese Roua Diminetii. Alaturi de nazdravanul motan Pamatuf, pleaca intr-o periculoasa misiune de salvare a unui print, pe taramul unui vrajitor malefic. Aventurile prin care trece si deznodamantul acestei povestiri vor dezvolta imaginatia, vocabularul si dragostea de lectura a copilului dumneavoastra.

Craciun de neuitat se adreseaza cu precadere baietilor cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani. Copilul calatoreste impreuna cu doua dintre jucariile sale, a caror identitate o va descoperi ulterior, pe o planeta geamana cu Pamantul. Acolo se confrunta cu situatii limita, intalneste fiinte legendare precum inorogul, vrajitori, fiinte ale intunericului. Aventurile se succed cu repeziciune, intrucat portile de trecere intre cele doua planete stau deschise numai cateva ore, in noaptea de Craciun. Este o poveste captivanta, in care copilul va regasi eroi moderni, calatorii interplanetare, elemente SF alaturi de cele traditionale, care cu siguranta ii vor deschide pofta de lectura. Peste ani, aceasta carte va fi prilej de dulci amintiri, cu parfum de Craciun.
dgeamanu
Postat pe 4 Decembrie 2010 23:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog in dimineata asta 9 De la: daniilia 14 Mai 2012 13:57
foloseste cineva zymaflour? 9 De la: nycollette_2007 6 Aprilie 2010 12:28
Sondaj: Ti-ai vaccina fetita contra HPV? 1 De la: iulia_dibu 19 Decembrie 2008 14:23
o gradinita privata? 6 De la: garbo_379414 3 August 2013 20:19
OUA DE PREPELITA?? 3 De la: adiviscan 9 Aprilie 2009 13:08
Setari Cookie-uri