Buna mamici, va rog sa ma ajutati, daca stiti vreo sala de balet in sectorul 1, dati-mi de stire. fetita mea, are 8 ani si are picior valg bilateral ( ambele) si mi s-a recomandat baletul. multumesc, Alina |
DUTUBIMBI Postat pe 3 Februarie 2010 22:52 |
---|
Important pt. alegerea unui curs de balet ! La alegerea cursurilor de balet (scoli de balet) este foarte important sa va asigurati ca aceste cursuri sant predate de o balerina sau o fosta balerina profesionista . Singurii balerini si balerine ,,adevarati" sant absolventii LICEELOR de COREGRAFIE (renumite fiind cele din Bucuresti si Cluj). Atentie ! Nu trebuie facuta confuzie intre liceele de coregrafie si sectiile de coregrafie ale scolilor populare de arta , cluburi sau scoli particulare ( ele se adreseaza amatorilor) si nici cu facultatile de coregrafie unde se studiaza o alta forma a dansului - dansul contemporan ( exceptie cei care sant si absolventi ai lic. de coregrafie) Deasemenea este importanta experienta de scena in calitate de balerina (ex. Opera sau Opereta ) dar si experienta pedagogica ca prof. de balet. Educatia primita in liceele de coregrafie si experinta dobandita in calitate de balerin(a) pe diverse scene isi vor spune cuvantul in pregatirea cursantilor ( insusirea corecta a tehnicilor specifice baletului dar si posibilitatea de a patrunde in tainele acestei arte) . |
irinast Postat pe 17 Februarie 2010 10:27 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sal | 2 | De la: deliarebecca 18 Iunie 2009 20:49 |
betisoare de urechi | 5 | De la: carmenn7 25 Februarie 2009 09:28 |
cat mananca un bebe de 4 luni | 225 | De la: Bogdan_Matei_1 4 Iunie 2015 14:22 |
|
||
baietelu meu | 3 | De la: Tabarcea_Adoriana_1 25 Ianuarie 2016 14:23 |
buna | 2 | De la: garbo_11721 26 Februarie 2013 11:05 |
Studiu: 11% dintre români nu merg niciodată la evenimente culturale! Lipsa timpului și a banilor sunt principalele motive
Frica de stomatolog, o realitate ignorată: 75% dintre români se plâng de o sănătate orală proastă - sau foarte proastă
Între un copil de 14 ani și un bărbat de 40 de ani NU există o relație de iubire. Nu a fost o poveste de dragoste. A fost abuz.
SOS Satele Copiilor organizează a treia ediție a festivalului de bine FestiSAT