IMI POT VEDEA COPILUL DOAR PE UN CONT DE HI5...VOI ATI PUTEA ?

am ajuns sa imi vad copilul doar pe un cont de hi5.....ce suflet sa aibe oamenii astia.....sa nu poti trai alaturi de copilul tau care mi lam dorit si am fost bucuros ca a benit pe lume,dar unii din cauza problemelor financiare numai tin cont de nimeni si nici macr de copilul asta nu a mai tinut cont.....a facut in asa fel sa ma indeparteze cu orice ptr...ptr ca....:nu avem domne cu ce ,nu avem bani: de parca eu as fi fost ciung sau orb si numai puteam face nimik ptr fetita mea.....doamne doamne....cum poti gindi macar sa inlaturi un parinte de un copil.....ceea numai Dumnezeu este singurul care poate face lucrul asta .in rest nimeni....asa gindesc eu ....numai ca altii numai au frika de Dumnezeu si ajung sa asi bata jok si de copil si de parintele copilului ...mai exact de tot....ptr ca vezi domne...nu sint bani....ce sa mai zicem de altii care au 7-8 copii...si sint cu toti la bine la greu...toti ptr unu si unu ptr toti...nu sint si eu tot oameni?.....sint dar mai exista si alti care daca nu ai....numai esti bun...gata ar trebui sa mori ..ca na te judeca omu ...vor o mamica cu suflet sa ma ajute cu orice lukru bun sa pot ajunge sa imi vad fetita sa pot avea parte de acest copil ,mor de doru ei si daca Dumnezeu nu ma pedepsit pina acum......pot spune ca ma pedepsit o persoana sa imi pot vedea copilul DOAR PE UN CONT DE HI5.....VOI MAMICI ,TATICI...CIT OARE ATI SUPORTA SITUATIA ASTA ??? SA VA PUTETI VEDEA COPILUL DOAR PE INTERNET...PE UN SITE...??....OARE CIT?....EU AM AJUNS DIN OM NEOM...ASTA VA POT SPUNE EU!!!!
cine ma poate ajuta .....ma poate gasi pe roberto30gsm id de mes sau 0745.98.44.74
roberto30gsm
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:05
robert, cazul tau imi suna asemanator cu al unei rude de-a mea... ba chiar mai grav e al lui... un tata care desi sta la 2km distanta de fetita lui, mama fetei a decis sa ia fata si s-o tina la amant acasa. ei sunt inca sot si sotie, dar doar legal... fata sufera enorm dupa tatal ei... dar nimeni nu poate face nimic... imi pare rau sa vad ca nu exista doar un caz de genul asta... sincer... nu-mi pot imagina cum rezistati... voi cei care aveti "INTERZIS" la copii vostri. Eu nu rezist nici 1 ora sa stau fara puiul meu.. si cred ca as fi in stare de orice daca ar incerca cineva sa il ia de langa mine... Sfatul meu, pt situatia in care te aflii e sa ai incredere in Bunul si Dreptul Dumnezeu, sa strangi cat mai multi bani, aduna-ti toate puterile si lupta pt puisoarul tau. Ai rabdare, fii intelept si arata ca te-ai dat batut, dar lupta in tacere... pt ca lovitura finala sa iti apartina! tine-te tare Robert, ca va VENI SI CLIPA RASPLATEI!
hamham
Postat pe 30 Martie 2010 18:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
"pe langa plopii fara sot..." 15 De la: tatoo 18 Martie 2011 16:23
Divortam sau stam impreuna pentru copil? 98 De la: garbo_382463 5 Decembrie 2013 12:10
Invitatie la Asociatia Familiilor Monoparentale din Romania 1 De la: garbo242027 23 Aprilie 2012 12:22
nu am fost lasat sa imi recunosc copilul la maternitate...cine ma poate ajuta ?? 5 De la: roberto30gsm 11 Ianuarie 2010 12:01
alimentatie bebe 6 luni 5 De la: GretaPopescu 30 Martie 2010 19:01
Setari Cookie-uri