nu am fost lasat sa imi recunosc copilul la maternitate...cine ma poate ajuta ??

Ma numesc robert ,si sufar dupa fetita mea de numai 2 luni si jumatate,ptr ca la maternitate nu am fost lasat sa imi recunosc copilul din cauza mamei prieteni mele......tocmai ca ea dadindu-se reprezentatul ficei sale a facut actele la fetita si a tras linie in dreptul tatalui....rog o mamika avocat cu suflet sa ma poata ajuta sa pot trai si eu alaturi de copilul meu,nu vreau sa ajung peste 20 de ani sa imi cunosc copilul!!
roberto30gsm
Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:21
am ajuns sa imi vad copilul doar pe un cont de hi5.....ce suflet sa aibe oamenii astia.....sa nu poti trai alaturi de copilul tau care mi lam dorit si am fost bucuros ca a benit pe lume,dar unii din cauza problemelor financiare numai tin cont de nimeni si nici macr de copilul asta nu a mai tinut cont.....a facut in asa fel sa ma indeparteze cu orice ptr...ptr ca....:nu avem domne cu ce ,nu avem bani: de parca eu as fi fost ciung sau orb si numai puteam face nimik ptr fetita mea.....doamne doamne....cum poti gindi macar sa inlaturi un parinte de un copil.....ceea numai Dumnezeu este singurul care poate face lucrul asta .in rest nimeni....asa gindesc eu ....numai ca altii numai au frika de Dumnezeu si ajung sa asi bata jok si de copil si de parintele copilului ...mai exact de tot....ptr ca vezi domne...nu sint bani....ce sa mai zicem de altii care au 7-8 copii...si sint cu toti la bine la greu...toti ptr unu si unu ptr toti...nu sint si eu tot oameni?.....sint dar mai exista si alti care daca nu ai....numai esti bun...gata ar trebui sa mori ..ca na te judeca omu ...vor o mamica cu suflet sa ma ajute cu orice lukru bun sa pot ajunge sa imi vad fetita sa pot avea parte de acest copil ,mor de doru ei si daca Dumnezeu nu ma pedepsit pina acum......pot spune ca ma pedepsit o persoana sa imi pot vedea copilul DOAR PE UN CONT DE HI5.....VOI MAMICI ,TATICI...CIT OARE ATI SUPORTA SITUATIA ASTA ??? SA VA PUTETI VEDEA COPILUL DOAR PE INTERNET...PE UN SITE...??....OARE CIT?....EU AM AJUNS DIN OM NEOM...ASTA VA POT SPUNE EU!!!!
roberto30gsm
Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:35
ca tata ai dreptul de a-ti recunoaste copilul, sa-i oferi un ajutor si sa-l cresti,indiferent daca mama nu a vrut lucrul acesta.Nu poate ea priva copilul de prezenta tatalui.
Daca nu esti un real pericol pentru copil, motiv pentru care mama sa fi luat decizia de ati refuza drepturile parintesti nu vad de ce ai fi exclus din viata copilului tau.
Mamici si tatici care au cunostinte legale ajutati un parinte, cu un sfat cu orice..
E trist sa vezi asemenea cazuri cand sunt atati copii care cresc fara mama sau tata.
De unde esti roberto30gsm? poate te ajuta vreo mamica sau tatic cu suflet sa ajungi sa-ti cunosti copilul.
alinakatt
Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:35
Daca nu gasesti aici un ajutor sau macar sfaturi aici pe site ca sa ai un punct de plecare mai poti intra si pe avocat.net pe forum/blog....unde poti discuta cu oameni care se ocupa de cazuri de genul asta.
am sa caut si iti las mesaj.
fruntea sus!!
alinakatt
Postat pe 11 Ianuarie 2010 11:43
sint din bucuresti....si daca este un avocat cu suflet ...il rog sa ma ajute cu ce poate...ca este o durere ...din care nu as vrea sa ma bag in pamint singur ...nu vreau decit sa imi vad fetita cum creste ,sa lupt ptr ea si sa mor fericit intr-o zi .....ptr ca de la viata asta nu ai prea multe.....dar un copil e tot ceea ce poate fi mai frumos pe lumea asta...un copil insemna...emotii,bucurii,si mai ales cind o rosti primele cuvinte...nu faci decit sa plingi de bucurie.....acestea sint momente UNICE INTR-O VIATA DE OM!!!
roberto30gsm
Postat pe 11 Ianuarie 2010 12:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CAUT suflet pereche 34 De la: garbo_408115 18 Ianuarie 2015 10:09
Talasemie minora la bebe de 7 luni 4 De la: kidz008288 25 Mai 2010 09:08
As vrea sa cunosc o mama singura 57 De la: secrau22 23 Martie 2015 22:06
nu mai stiu cum sa procedez cu el!!viitor tatic,la primul copil...invatat sa faca orice-i cere cineva din familia lui... 33 De la: ella28 29 Iulie 2009 19:32
as avea nevoie de niste sfaturi 12 De la: lorrainee3 1 Noiembrie 2012 02:55
Setari Cookie-uri