joburi la domiciliu:programe de afiliere,afaceri cu cosmetice,colaborari cu firme din strainatate in diferite domenii garantate prin contract si multe altele castiga un venit suplimentar sau fa-ti propria afacere garantat pentru informatii trimite mail la crina.maria2008@yahoo.com cu subiectul,,detalii job domiciliu,, -ATENTIE-TOATE OFERTELE SUNT GARANTATE SI NU AU NICI O LEGATURA CU OFERTELE ROMANESTI DE GENUL LIPIT TIMBRE,CONFECTIONAT PLICURI SI ALTELE DE ACEST GEN PRECIZAM CA OFERTELE NOASTRE AU FOST SUPUSE UNOR VERIFICARI RIGUROASE SI SUNT TESTATE | ||
crys_1976 Postat pe 17 Decembrie 2009 17:20 | ||
---|---|---|
De ceva timp mi-am propus sa fac si eu acest lucru... nu strica ... un ajutor financiar in plus... in timpul liber si anume atunci cand doarme bb m-am gandit ca dintr-un hobby as putea sa scot ceva banisori in plus... ce fac? hmm...cercelusi , bratari , coliere din fimo... tot ce se poate face din aceasta pasta modelatoare. Si iata asa impusc 2 iepuri dintr-o data. Pe deasupra este si un moment de relaxare... Spor la ideei si joburi la domiciliu!! | ||
nicolekyty10 Postat pe 14 Martie 2010 10:29 | ||
doresc amanunte despre anuntul dvs. | ||
garbo166120 Postat pe 5 Septembrie 2010 15:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
boxe compatibile cu placa audio? | 0 | De la: 8 Martie 2010 16:18 |
LaGradi.ro | 2 | De la: alexandra 6 Aprilie 2009 23:54 |
prea devreme sa-i dau suc? | 4 | De la: kidz007106 15 Martie 2010 19:49 |
job suplimentar mamici | 11 | De la: banica_andreea30 14 Mai 2009 00:24 |
Cursuri puericultura pentru tati | 1 | De la: kidz002458 28 Iulie 2009 15:15 |
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?