O problema mai delicata, hemoroizii !!!

Buna fetelor, adresez si eu o intrebare aici, deci: a avut cineva, sau are hemoroizi? e un subiect cam delicat, dar am o prietena foarte buna care dupa nastere a ramas cu hemoroizi, s-a tot constipat in timpul sarcinii si...acum are aceasta problema. Mai nou cica deceva timp are si niste mancarimi in acea zona si nu mai stie ce sa faca, e destul de janant. Foloseste Proctolog si Hepathrombin (pt ca merg cu alaptarea) si creme de galbenele, muguri de plop, tataneasa, dar fara rezultat. Ii e frica sa mearga la doctor, aveti vreun sfat pt ea? Va multumim anticipat!

am postat si la topicul Cafeneaua forumului, dar acolo sunt alte discutii si....asteptam un raspuns, scuze daca insist!
ane_mary_kidz
Postat pe 4 Septembrie 2009 16:23
buna...vezi ca a mai fost un tpoic deschis despre acest sb.

http://www.kidz.ro/comunitate/forum/view_topic/903/cum-scapam-de-hemoroizi.html

succes
horobeanu
Postat pe 4 Septembrie 2009 23:26
Buna !
Imi pare rau de mamica cu problema acesta delicata,sunt convinsa ca timpul o va vindeca iar daca face si un tratament bun pentru hemoroizi va fi bine.
Eu am nascut pe micutul meu Erik Leon cu o greutate mare 4;380 natural dar numai cu ajutorul forcepsului,a fost ...ingrozitor chiar daca am nascut in Scotia.M-am ales cu hemoroizi care imi provocau dureri mult mai mare decat a fost nasterea.Tratamentul prescris de medicul meu a fost un unguent care se numeste HAEMORRHOID RELIEF si a dat rezultate bune dupa 3 saptamani.Am avut mare grija cu dieta si igiena.Sunt multe unguente care te pot ajuta dar totusi timpul le rezolva si rabdarea.Cand te uiti in ochisorii copilului tau si vezi cum zambeste in somn uiti de durere si devii mai puternica .
deci cu rabdare se va vindeca.
Multa sanatate!
margo_kidz
Postat pe 28 Decembrie 2009 00:49
buna mamici, va rog sa ma ajutati si pe mine, de ceva timp am niste mancarimi ingrozitoare in zona anala, tin sa mentionez k am si hemoroizi, dar ce ma supara mai mult e aceasta mancarime de care nu mai scap, mi-e rusine sa merg la doctor, poate ma ajutati voi cu vreun sfat ceva, va multumesc mult.
blondy_made_to_love
Postat pe 12 Ianuarie 2010 14:52
pentru hemoroizi la mine au avut un efect bun niste supozitoare de la plafar cu propolis si inca ceva. si au si niste creme special pentru asa ceva. eu nu le-am folosit ca au fost nemaipomenite supozitoarele si mai aveam si hemorozon de la farmacie care singur nu a a vut nici un efect.
aliadi_kidz
Postat pe 12 Ianuarie 2010 15:03
Draga mamica!
Sa nu iti fie jena sa te duci la medic deoarece cred ca nici nu te consulta daca spui doar ca suferi de hemoroizi,iti va da tratamentul si indicatii cum sa faci toaleta zilnica deoarece e important si ce sa mananci in perioada asta .
multe persoane sufera de hemoroizi ,chiar si eu am suferit2 luni dupa nastere.in general sunt afectati mamicile care nasc ,persoanele care stau in sezut mult timp si se mosteneste.Dar de multe ori si alimentatiile condimentate dauneaza.
Dar daca totusi nu doresti sa te consulte un medic de familie cred ca si un farmacist te poate ajuta sa-ti ofere un unguent pentru asta.Iti doresc sanatate si sa te vindeci repede.Bafta!!!
margo_kidz
Postat pe 12 Ianuarie 2010 15:14
Pentru o proaspata mamica este o situatie nepalcuta, dar nu trebuie neglijata. Din proprie experienta va spun ca in cazul hemoroizilor nu este recomandat introducerea de supozitoare, sfat primit nu de la unul ci de la vreo trei medici. indiferent de efectul lor calmant - provizoriu- aces tip de tratament dauneaza unei astfel de inflamatii. Eu am fost diagnosticata cu hemoroizi de gradul doi la o clinica particlulara "Procrtoline" din Tmisoara; de catre un medic chirurg. Pentru ca sunt o persoana mai putin increzatoare in medicii de la particular care iti recomanda tratamente minune, am facut si o rectoscopie la spitalul judetean, diagnosticul a fost acelasi dar mi s-a explicat ca in situatia mea nu trebuie intervenit cu tratament cu laser asa cum fusesem sfatuita la clinica particulara , si am mers pe tratamentul prescris de medici - bai de sezut dimineata si seara urmate de introducerea unei cantitati mici de unguent antihemoroidal in interior si masaj usor, si niste medicamente numite Venoton pentru intarirea venelor.
Din punctul meu de vedere nici o persoana care are asemenea probleme nu ar trebui sa astepte ca aceste probleme sa se cronicizeze, de aceea va sfatuiesc sa contactati un proctolog sau sa rugati medicul de familie sa va recomande unul, si nu e nici o rusine, oamneii acestia cu asta se ocupa, si va d tot felul de cazuri; grave sau mai putin grave.
Astept si eu un bebe si sunt constienta ca aceasta afectiune se poate agrava cu cresterea bebelusului, de aceea am f mare grija ce mananc , si oridecate ori am probleme aplic unguent.
alinamedeea
Postat pe 12 Ianuarie 2010 15:30
problema mea acum e sa scap de mancarimea asta ingrozitoare, am inceput sa fac bai cu ceai de coada calului, coada soricelului si galbenele, dar vreau o crema buna pt asta, stie cineva? va multumesc mult pt raspunsuri.
blondy_made_to_love
Postat pe 12 Ianuarie 2010 16:56
Aloe vera .atat intern sub forma de nectar cat si extern sub forma de crema+probiotic,nu are efecte adverse,sunt biodisponibile,cine nu cunoaste efectele terapeutice ale aloei?
mihai_gabriel
Postat pe 13 Ianuarie 2010 09:14
Hemorzon Unguent
Se aplica local, seara (la nevoie de 2-3 ori/zi).
SEBY1YEAR
Postat pe 13 Ianuarie 2010 10:30
produsele de la aloe vera sunt chiar asa bune? de unde le cumpar? am fost azi la un magazin naturis si am luat Hemosan si Asla med, dar n-am gasit nimic pt mancarime, am luat in schimb ceva de la farmacie Canesten, dar nu stiu ce efect va avea pt ca nici farmacista nu stia prea multe, sper sa imi fie de folos, deja sunt disperata...nu mai pot dormi noaptea, asa naspa e...
blondy_made_to_love
Postat pe 13 Ianuarie 2010 16:10
cu siguranta ,sunt eficiente,dar totul este sa incercati,efecte adverse nu sunt,efecte terapeutice sunt mai rapide sau mai lente in functie de gravitate si organismul fiecaruia in parte,de recomandat va recomand sa cumparati de la firma direct pentru a evita intermediarii si pentru a avea garantie.
va pot da mai multe detalii pe mesenger,idul meu este petreflp.
mihai_gabriel
Postat pe 13 Ianuarie 2010 16:38
Draga mamica, sfatul meu este sa vorbesti cu medicul de familie.poate ai o cicatrice sau... poate sunt ceva paraziti care te supara. parerea mea este ca prima oara sa ai un diagnostic exact si sa vezi ce simtome pot aparea , ca tratamente ca pe vremea bunicii poate recomanda oricine. numai ca din fericire nu mai suntem pe vremea bunicii si nu trebuie sa ne tratam orbeste. Sanatate multa.
alinamedeea
Postat pe 13 Ianuarie 2010 22:20
acest PETREFLP este un excorc, cautati detalii pe net despre el sa vedeti pe cati a pacalit pe alte diverse forumuri !!! se ascunde sub multe alte nick-uri gen:

enemgabriel, mihai gabriel, petreflp , ene m gabriel....s.a.m.d

si pe de alta parte, cititi cu atentie etichetele de pe sticlele sau flacoanele de produse cuu aloe vre a si cautati detalii despr ingrediente....veti fi uimiti cate E-uri se regasesc in aceste asa zise produse minune 100% naturale !!!!
silviu_m74
Postat pe 13 Ianuarie 2010 22:39
alo,alo,te intreb si eu ceva:care sunt ingredientele pe care le consideri e-uri si te rog sa ne mai argumentezi cate persoane s-au imbolnavit de la aceste produse?
mihai_gabriel
Postat pe 14 Ianuarie 2010 09:19
La subiectul asta si nu numai sunt in totalitate de acord cu alinamedeea, consulta un medic specialist el iti poate indica cel mai corect tratamentul.Risti sa aplici tot felul de creme care sa-ti amelioreze un timp acele mancarimi de care vorbeai ca mai apoi sa revina mult mai grav, cine stie Nu ar fi rau sa-ti faci si o proba de scaun la laborator.Duci proba la laborator de analize si vezi care este rezultatul.Pot fi atatea cauze si eu cel putin consider ca trebuie tratate corespunzator.
Acum sincer, nu a crapat nimeni ca cineva sa uitat in fundu`cuiva sau invers
alinakatt
Postat pe 14 Ianuarie 2010 10:15
blondy_made_to_love eu zic sa lasi ceaiurile ca au si ele beneficiile lor dar nu-i cazul tot timpul sa le consumi si sa dai fuga la medic .Mergi la ginecologul cu care ai nascut esti mamicia?
SEBY1YEAR
Postat pe 14 Ianuarie 2010 10:23
Inca ceva...nu am nimic impotriva ceaiurilor sau a altor produse de acest gen consum si eu dar cateodata pur si simplu un diagnostic pus corect si un tratament bun fac mai bine decat 100 de cani de ceai.
SEBY1YEAR
Postat pe 14 Ianuarie 2010 10:25
corect, o fi bun ceaiul dar cand ma manca in fund rau de tot ma duc la doctor sa-si dea si el cu parerea
Las-o incolo de rusine ca au vazut doctorii de toate felurile si nu a murit nimeni...
alinakatt
Postat pe 14 Ianuarie 2010 10:29
multumesc pt sfaturi, nu nu sunt mamica, poate in viitor. Mai astept cateva zile, daca nu incetaza imi voi face un control. Sa auzim de bine.
blondy_made_to_love
Postat pe 14 Ianuarie 2010 13:12
mergi la medic, nu sta asa, orice amanare iti va prelungi suferinta. Am o prietena care a fost la Proctoline, depinde daca exista in orasul tau, e cam scump tratamentul dar merita, iti zic sigur. Bafta!
stefystefy_kidz
Postat pe 15 Ianuarie 2010 14:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Lady Anion - absorbante naturale 100% 1 De la: kidz001522 17 Noiembrie 2009 15:55
ingrijirea mamicii; sfaturi utile 65 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 14:41
vand haine gravida mar 38-42 1 De la: kidz006845 12 Februarie 2010 09:26
sugestie de rotunjire a veniturilor 4 De la: eu_geminy 3 August 2011 22:43
carucior wampol cu landou si scaunel sport 2 De la: chinabuye 9 Mai 2010 15:19
Setari Cookie-uri