buna, va rog sa-mi spuneti, am gresit daca am inceput sa-i dau la bebe al meu suc de mar si morcov? pe data de 5 facem 4 luni, e oare prea repede? eu il alaptez la san, de mancat mananca la fel, nu am probleme cu el. Multumesc. | ||
aly_raz Postat pe 23 Mai 2009 15:37 |
||
---|---|---|
nu ai grasit doar sa nu fie prea devreme sa-i pui in suc marul pt ca in stare cruda nu e prea bun pt burtica dar morcovul e f bun!mie mi-a recomandat medicul sa incep diversificarea la 4 luni pt ca era prea grasut avea 10.800 la 4 luni!ceea ce nu am facut!l-am alaptat exclusiv pana la 6 luni apoi am inceput diversificarea si acum are 10 luni jumate si 12,6 kg si ijnca mai papa titi,pupici de la noi | ||
silviatatu Postat pe 23 Mai 2009 17:38 |
||
parerile sunt impartite, can eram eu copil se incepea de la 2 luni cu suc de mar sau de morcov, dar acum se recomanda ca daca il alaptezi la san, sa nu ii mai introduci nimic (nici macar apa) pana la 6 luni. Fiecare face cum crede ca e mai bine pt copilul lui. Eu i-am dat doar san pana la 6 luni. Marul dupa parerea mea e cam acid, acum vezi si tu ce reactii are copilul tau la sucul asta, daca il doare burta, face mai moale etc, amana-i sucurile. Daca nu are nici o schimbare in nici un fel, da-i daca vrei, dar nu-i da mult oricum.... | ||
|
||
pinicuta Postat pe 24 Mai 2009 14:11 |
||
fetele pentru cine este interesa - avem site specializat de anunturi de copii, anunturile sunt gratuite - asa ca sa tot postam ca sa vindm chestiile ramase mici de la puii nostri! sau sa cumparam daca e nevoie.... plus ca mai sunt pe acolo si alte chestii ce ne-ar putea interesa - ursitoate, picturi pereti, bone.... era sa uit :) - kidanunt.ro se numeste site-ul salvator :) yupiiii |
||
marissax Postat pe 15 Martie 2010 19:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ateliere de arte vizuale in parcul Carol din capitala | 1 | De la: andreea101 5 August 2009 00:15 |
boxe compatibile cu placa audio? | 0 | De la: 8 Martie 2010 16:18 |
Vrei un venit suplimentar ??? | 8 | De la: kidz007106 15 Martie 2010 19:49 |
|
||
cosmetice...pentru mamici! | 7 | De la: vasilicasavoiu 30 Aprilie 2009 14:06 |
Unde va duceti copiii in aer liber? | 2 | De la: SEBY1YEAR 20 August 2009 15:12 |
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice