Tratamentele bio redau tenului mixt supletea, tineretea si aspectul catifelat. Incearca si tu lotiunea catifelanta pentru ten normal si mixt cu nalba si Q10, dar si masca antiage cu hialuron si ceai verde.

Apa minerala se poate inlocui cu apa florala potrivita tenului, iar conservantul cosgard cu conservant vegetal din samburi de grapefruit. Lotiunea rezultata are culoare alba, este de consistenta unui iaurt cremos, are miros parfumat intens si o textura fina, neteda. Aplicarea se face in strat subtire.

Ustensilele de care aveti nevoie sunt: cilindru gradat sau cantar de precizie, minimixer cu 4 brate, optional termometru.

Compozitia se pastreaza timp de 3 luni, in spatii ferite de caldura si lumina intensa, preferabil la frigider.

Masca antiage hialuron + ceai verde

Pentru ~ 25 ml, o aplicare

A - argila alba 5 gr

A - argila rosie 5 gr

A - acid hialuronic 0,15 gr (cat un bob mare de piper)

A - apa de trandafiri 10 ml (10 gr)

A - extract de ceai verde 10 picaturi

A - ulei esential de geraniu (optional) 3 picaturi

Dezinfectati recipientul dedicat si toate ustensilele cu care lucrati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Ghid pentru alegerea mobilierului interior 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

Intr-un vas se transfera ingredientele din reteta in ordinea data, cu amestecare dupa fiecare incorporare. Este importanta amestecarea pulberilor (primele trei pozitii) pana la uniformizare.Masca se aplica pe tenul curat cu o pensula si se lasa sa actioneze 10-15 minute, dar nu mai mult de uscarea completa. Se clateste abundent fata cu apa calduta.

• Ustensilele de care aveti nevoie sunt: cantar de precizie, pensula.
• Compozitia se aplica imediat ce a fost formulata.

Informatii oferite de Elemental. Elemental.ro ofera materiile prime, ingredientele, echipamentele, retetele si articolele tematice care va ajuta in prepararea cosmeticelor handmade.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri