Amazonitul – secretele unei pietre cu proprietati miraculoase. Efecte puternice in dragoste si sanatate

Denumirea acestei pietre provine de la numele fluviului Amazon si a fost folosita din vechi timpuri pentru a crea bijuterii, amulete si statuete superbe.

Puterea vindecatoare a pietrei de amazonit

Amazaonitul si sanatatea

Cand vine vorba despre coprul uman, amazonitul face minuni. Proprietetile vindecatoare ale pietrei se manifesta in ceea ce priveste plamanii, pieptul, sinusurile si gatul. De asemenea, amazonitul ajuta in cazul deficitului de calciu, carierii dintilor si osteoprozei.

Cei ce sufera de guta sau probleme cu ficatul si inima pot beneficia de asemenea de puterea amazonitului. Amazonitul regleaza somnul si metabolismul.

Amazonitul blocheaza poluarea electromagnetica si practic te ajuta sa iti tii nivelul de vibratie ridicat si sa atragi doar energii pozitive in viata ta.

Amazonitul si dragostea

Amazonitul este o piatra a relatiilor. Este cu deosebire benefica atunci cand vrem sa ne manifestam dragostea fata de cineva drag. Nu ai nevoie de cuvinte, daruieste un amazonit si persoana la care tii va sti care sunt sentimentele tale fata de ea.

Amazonitul faciliteaza apropierea si ajuta in manifestarea adevaratei intimitati. Amazonitul ne ajuta atunci cand vrem sa atingem un nivel de apropiere pe care nu l-am mai avut niciodata fata de persoana draga. Amazaonitul calmeaza tensiunile dintre voi si va ajuta sa gasiti cele mai bune gesturi si cuvinte pe care sa vi le spuneti. Amazonitul potenteaza astfel energia iubirii.

Aceasta piatra mai este benefica si pentru persoanele care vor sa isi vindece traume emotionale nerezolvate. Amazonitul potenteaza energia vindecarii. Amazonitul ne da un sens al echilibrului, increderii in iubire si dorintei de afectiune si apropiere.

Amazonitul atrage norocul, dragostea si aduce putere financiara.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri