Mitchell Gaynor, renumit medic cu decenii de experienta in domeniu, spune ca da. ADN-ul nostru este afectat profund de tot ceea ce mancam si bem.

Cartea poate fi achizitionata din libraria online Elefant.ro

Ne putem modifica destinul genetic? Mitchell Gaynor, renumit medic cu decenii de experienta in domeniu, spune ca da. ADN-ul nostru este afectat profund de tot ceea ce mancam si bem, de masura in care avem sau nu o viata sportiva, de obiceiurile si tiparele care ne guverneaza existenta.

Nu putem schimba genele cu care ne-am nascut, dar putem impiedica si inversa evolutia bolilor cronice, cu ajutorul alegerilor pe care le facem privind alimentatia, suplimentele ingerate si stilul de viata, activand astfel genele bune si dezactivandule pe cele rele.

Abordarea revolutionara a autorului pune accentul pe combaterea obezitatii, a bolii corona riene, a diabetului, a cancerului si a imbatranirii, aratandune cum ne putem pastra organismul sanatos si functional prin aplicarea unui plan de nutritie usor de urmat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Planul este astfel conceput incat sa va ajute sa:

• luptati cu cancerul, boala coronariana si diabetul;
• va pastrati o greutate sanatoasa;
• combateti scaderea imunitatii;
• ameliorati efectele imbatranirii;
• eliminati toxinele din organism;
• aveti mai multa energie.


Foto: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri