5 Mai 2016 publicat în Tratamente naturiste 57 share-uri

Uleiul de jojoba este o minune pentru piele si par! Acest ulei contine un complex de vitamine si minerale esentiale pentru sanatatea pielii si a parului: vitamina E, vitamine B, cupru, zinc, seleniu, iod si crom. Poate fi folosit chiar si de catre persoanele care au pielea foarte sensibila fara riscul unor reactii alergice. Este singurul ulei a carui componenta se aseamana foarte mult cu sebumul uman, iata de ce beneficiile sale pentru ingrijire sunt atat de numeroase. Este alegerea ideala pentru persoanele care vor sa foloseasca produse naturale pentru ingrijirea parului, a pielii si a tenului.

Beneficiile uleiului de jojoba pentru piele

  • Poti folosi uleiul de jojoba atat pentru corp cat si pentru ten.

Uleiul de jojoba este de asemenea benefic pielii. Este un ingredient organic des folosit in produsele pentru infrumusetare. Contine numeroase mierale si vitamine care sunt necesare pielii. Uleiul de jojoba ne protejeaza de razele soarelui si previne aparitia prematura a ridurilor.

Poate fi folosit si ca inlocuitor pentru crema pentru fata de zi sau de noapte, Surplusul poate fi eliminat cu ajutorul unui tampon pentru demacheiere.

Foto: Shutterstock.com/ gosphotodesign

Vei vedea foarte curand beneficiile uleiului de jojoba, pentru ca acesta ajuta tenul sa isi regaseasca echilibrul natural, are proprietati anti-inflamatoare si hidratante.

Pentru fata, puteti folosi 4-6 picaturi de ulei de jojoba in timpul zilei si o cantitate ceva mai mare, seara, sub forma de masca. Seara, uleiul de jojoba mai poate fi folosit ca inlocuitor pentru lotiunea de curatare. Astfel, va puteti demachia cu ulei de jojoba. Nu irita ochii si este foarte delicat cu suprafata pielii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

Recomandare:

Acest ulei de jojoba poate fi achizitionat din magazinul online Bio Element

Uleiul de jojoba este bun impotriva acneei, datorita proprietatilor sale anti-bacteriene datorita iodului pe care il contine. Acest ulei nu este gras si are propietatea de a inlatura bacteriile care fac rau pielii.

Uleiul de jojoba previne aparitia ridurilor datorita efectului sau antioxidant care ajuta la regenerarea celulelor tenului.

Folositi de asemenea uleiul de jojoba pe tot corpul. Puteti inlocui crema de corp obisnuita cu ulei de jojoba. Puteti aplica uleiul inainte de baie, masandu-va cu grija, pentru stimularea circulatiei sangelui.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri