Faceti spalaturi vaginale cu decoct, 8 lingurite la 1 l de apa, in urmatorul amestec de plante medicinale: galbenele, vetrice, pelin, flori de iasmonie, rizom de feriga, marul lupului in parti egale (toate pot fi achizitionate de la farmacie). Dupa spalaturi se folosesc local ovule cu propolis, care trebuie administrate seara, la culcare (dupa administrare nu va mai ridicati din pat pana dimineata pentru a permite propolisului sa actioneze cat mai mult).

Hipomenoreea presupune scaderea cantitatii de lichid menstrual, sub 3 zile, cauzata frecvent de stres, disfunctii hormonale, intoxicatii, boli inflamatorii locale. Tratamentul incepe cu 1 saptamana inainte menstrei si se continua pana la 1 saptamana dupa terminarea acesteia.

Reteta: Tinctura 10%, 40-50 de picaturi, de 2-3 ori/zi, intre mese, din: radacina de lemn dulce (20 parti), rostopasca (1 parte), motul curcanului 7 parti, frunze de caocaz negru (3 parti), radacina de patrunjel (10 parti), fructe de fenicul (3 parti) si frunze de tuia( 20 parti).

Sursa: Healthy.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

Scapa de vergeturi prin metode naturiste

Cura de slabire cu ceai verde - LEM

Ce ar trebui sa stii despre chisturile mamare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri