Specialistul Mark Hyman ofera cateva sfaturi pentru un trai mai bun. "Am ajutat numeroase persoane sa isi reduca nivelul de toxicitate din corp", spune el.

4. Faceti miscare! Sportul ajuta circulatia sangelui si circulatia limfatica. Multi oameni au de castigat de pe urma unui plan de fitness sau de miscare in aer liber.

5. Detoxifiati-va mintea, inima si spiritul. Este la fel de important ca detoxifierea corpului si foarte putine persoane gandesc ca ar putea sa isi faca rau astfel, dar gandurile negative fata de noi si ceilalti aduc mult rau organismului. Ca un comentariu la acest sfat al specialistului Mark Hyman, ne putem gandi ca tocmai acesta este si roul posturilor spirituale care nu inseamna doar o curatare a organismului de alimente nocive, ci si o curatare a sufletului.

Medicul mai recomanda sa bem 8-10 pahare de apa filtrata pe zi, minimizand pe cat posibil consumul de cofeina, alcool sau dulciuri. Incorporand acesti pasi in vietile noastre de zi cu zi, maximizam capacitatea corpului de a se auto-curata, eliminand toxinele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

De asemenea, eliminarea toxinelor si echilibrarea sistemului de auto-curatare al corpului ne ajuta sa scadem in masa corporala si sa ne bucuram de o sanatate vibranta.

Numerosi factori contribuie la intoxicarea organismului:

• Mesele grele, petrochimicalele, pesticidele si fertilizatorii pe care astazi le contin alimentele;
• Mucegaiul si toxinele din mucegai;
• Toxinele mentale, emotionale si spirituale cum ar fi starea de izolare, de singuratate, furia, gelozia, ostilitate;
• Adesea avem nevoie de medicamente, dar adevarul este ca adesea medicamentele sunt luate in exces, considera medicul. Sa iti modifici stilul de viata si excesele poate fi alternativa la medicatie;
• Toxinele interne cum ar fi bacteriile, fungii care se fal in interiorul intestinelor noastre si de asemenea toxinele hormonale si metabolice.

Asa putem intelege de ce fiecare din noi purtam un bagaj de toxine. Suntem inconjurati de o mare de toxine care ne distrug mintile si corpurile, spune Mark Hyman.

Semne ca organismul nostru este toxic sunt: oboseala, durereile de muschi, durerile de incheieturi, balonarea si durerile de cap.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri