Aceasta reteta a fost prezentata de Annie Strole, autoarea cartii best-seller (Homemade Beauty: 150 Simple Beauty Recipes Made From All-Natural Ingredients./ Frumusete acasa: 150 de retete simple de infrumusetare, din ingrediente naturale).

Cand, citind etichetele produselor de infrumusetare pe care le cumpara, Annie Strole a observat numerosii compusi chimici daunataori pe care le contin, a inceput sa urmeze o alta cale in stiinta infrumusetarii - cea a produselor naturale, preparate acasa.

Ea ne incurajeaza sa ne preparam singure produsele de infrumusetare, iar aceasta este o reteta de masca scrub pentru fata, pe care oricine o poate prepara cu usurinta:

Masca cu Lamaie, Cocos si Zahar

Este hidratanta, improspateaza tenul si este perfecta pentru a obtine stralucirea pielii.
Ingrediente:

Ingrediente:

• 1/4 cana de ulei de cocos
• 2 lingurite de lapte de cocos
• 1/4 cana de zahar
• 1 lingurita zeama de lamaie lemon juice
• 1 lingurita de coaja de lamaie razuita

Preparare:

Topeste uleiul de cocos la www.shutterstock.com/pic-225986689/stock-photo-young-beautiful-woman-enjoying-spa.htmltemperatura scazuta, pe foc sau in cuptorul cu microunde (15-20 de secunde). Adauga laptele de cocos si zaharul si amesteca-le pana devin o pasta. Adauga sucul de lamaie si coaja de lamaie si amesteca pana se combina bine toate inggredientele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Foloseste masca masand cu atentie pielea. Clateste cu multa apa.


Articol via: https://www.mindbodygreen.com

Foto int. articol: Shutterstock.com; masca, masca de fata

Foto homepage: Shutterstock.com; masca de fata, masca


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri