Unul din cele mai importante efecte ale amestecului de miere si scortisoara consta in scaderea depozitelor de grasime abdominala, fiind ideala in curele de slabire.

6 Caderea parului

Pentru aceasta problema, se face o pasta din ulei de masline cald, o lingura de miere si o lingurita de scortisoara, care se aplica la radacina parului si se mentine 15 minute.

7 Infectie urinara

Se consuma dimineata, pe stomacul gol amestecul de apa calduta cu doua linguri de scortisoara si o lingurita de miere.

8 Dureri de dinti

Aplicati o pasta dintr-o lingurita de scortisoara si 5 lingurite de miere, de mai multe ori pe zi.

9 Colesterol crescut

Se administreaza ceai de musetel cu 3 lingurite de scortisoara si 2 lingurite de miere, pentru scaderea colesterolului. Pasta de miere si scortisoara previne si infarctul miocardic si imbunatateste circulatia sangelui.

10 Raceala

Se administreaza o lingura de miere cu o lingurita de scortisoara, dimineata, inainte de masa, in caz de raceala, tuse, sinuzita.

11 Longevitate

Ceaiul cu miere si scortisoara, incetineste efectele imbatranirii, prin efectul antioxidant. Se pun la fiert 4 linguri de miere, 1 lingura de scortisoara si 3 cani de apa si se bea pe parcursul zilei. Ceaiul este indicat si pentru scaderea in greutate!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City

sursa foto: shutterstock; sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri