Cafea macinata, sare si rozmarin cu ulei de chimen dulce si ulei de migdale - 3 remedii perfecte impotriva celulitei!

3.Sa tratam celulita la nivel intern

Tratarea la nivel intern a celulitei este un alt remediu care ofera rezultatele mult dorite.

Apa

Un remediu eficient impotriva celulitei este consumul de apa. Aceasta iti curata organismul si elimina toxinele. Nu trebuie sa beti foarte multa cafea si suc acidulat, ci in schimb sa incercati sa consumati ceaiuri.

Alimentatia corecta

Consumul de alimente sanatoase va poate ajuta sa scapati de celulita care va chinuie. Ideale sunt alimentele bogate in antioxidanti. Acestea pot in mod natural sa curete sistemul sangvin de toxine. Fructele si legumele colorate sunt exemplele perfecte de antioxidanti.

Alimentele bogate in fibre combat de asemenea celulita, ele imbunatatind procesul digestiv, eliminand mai efeicient toxinele din tractul digestiv, toxine care impiedica digererea corespunzatoare a alimentelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Evitati alimentele procesate si inlocuiti-le cu alimente bogate in fibre sau antioxidanti!!

4 Sa aplicam corespunzator tratamentele

Masajul cu uleiuri reprezinta un tratament impotriva celulitei care exista de secole. Pentru a putea vedea rezultate foarte bune, el trebuie folosit impreuna cu remediile naturale care au fost dezvoltate recent.

Aceste remedii recente presupun inrosirea si incalzirea zonei tratate. Recomandare: Masajul se poate realiza folosind uleiuri speciale. Masajul cu ulei ajuta la eliminarea depozitelor de grasime.

Rezervati-va minim 5 minute pe zi pentru masarea zonelor cu probleme.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri