Durerile de spate! Cele mai usoare metode de a le ameliora

12:07, 3 Iulie 2012 publicat în Tratamente naturiste13 share-uri

Durerile de spate sunt cauzate de o multitudine de factori. Unul dintre cele mai usoare moduri de a ameliora durerile de spate este sa va schimbati stilul de viata si obiceiurile

4. Aranjeaza-ti scaunul masinii

Multe dintre principiile aplicabile pentru postura la serviciu se aplica si in cazul condusului. Trebuie sa va asgurati ca spatele este bine sustinut de scaun. Scaunul trebuie sa fie reglabil, pentru a-l ajuta la inaltimea si greutatea dumneavoastra. Trebuie sa va asigurati ca nu trebuie sa va intindeti prea tare sa ajungeti la volan sau la pedale. Mainile trebuie sa odihneasca confortabil pe volan, fara a fi nevoie sa va impingeti umerii inainte. La calatorii lungi, opriti din cand in cand pentru mici plimbari.

5. Pentru femei: limitati utilizarea tocurilor foarte inalte

Tocurile inalte vor face orice durere de spate mult mai rea. Ele slabesc muschii gambelor, schimba centrul de gravitatie, va forteaza sa va arcuiti spatele atunci cand mergeti, apasa pe nervi si multe altele. Daca trebuie sa purtati tocuri, incercati sa nu depaseasca 5 cm si limitati orele de purtare. Durerea este un mesaj. Daca va doare spatele sau picioarele cand purtati tocuri atunci e un mesaj pe care nu ar trebui sa il ignorati.

Citeste si:
4 lucruri de știut înainte de a cumpăra o nouă geantă de mână
4 lucruri de știut înainte de...

Toate acestea sunt recomandari generale pentru a elimina obiceiurile deficitare ce contribuie la aparitia durerilor de spate sau fac ca problemele de spate deja existente sa se inrautateasca.

Garbo iti recomanda si articolul:

7 greseli legate de persistenta unei dureri de spate

Foto homepage si interior: Shutterstock

Citeste si:
Cinci modalități prin care poți atinge imaginea dorită în 2021
Cinci modalități prin care...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri