21 Decembrie 2023 publicat în Spiritualitate 47 share-uri

Cu fiecare an ce trece devin mai conștientă și mai responsabilă de siguranța și fericirea mea interioară și realizez cât sunt de importante pentru a mă bucură de o viață echilibrată și împlinită. Pentru următorul an am 5 rezoluții simple care să îmi hrănească sufletul și să îmi aducă fericirea. În 2024 îmi propun să...

... Fiu mai recunoscătoare pentru tot ceea ce am

Și eu cad adesea în plasa gândurilor care vizează în special ce neajunsuri am, ce dorințe neîmplinite mi-au rămas, ce frustrări sau nemulțumiri am.

Și uit să văd partea plină a paharului, care, de multe ori, conține poate ceea ce e mai important pentru mine în viață: sănătate, prieteni adevărați, familie și mici bucurii zi de zi.

Privind către ce am, încep să mă simt recunoscătoare și norocoasă, încep să mă simt binecuvântată și îmi recapăt încrederea în mine, încrederea că POT!

Și sper ca în 2024 să practic mai des recunoștință, căci viața mea este frumoasă!

... Mă îngrijesc mai mult de mine

Îmi doresc ca în 2024 să mă ocup mai mult de fizicul meu, de sufletul meu, de mintea mea și dezvoltarea mea personală.

Să învăț să mă apreciez și să mă iubesc mai mult, să îmi îmbrățișez vulnerabilitățile și să îmi vindec rănile interioare, să nu le mai ascund.

Să îndrăznesc să fiu eu însămi!

Foto: Krakenimages.com/ shutterstock.com

... Cultiv relații care chiar contează pentru mine, cu cei din jur

Poate că măștile sociale sunt necesare, dar am înțeles că este o diferența între a lăsa loc de „Bună ziua” și a-ți face cu adevărat un prieten.

În 2024 îmi propun să fiu mai atentă la relațiile mele sociale, să le dezvolt, să le aprofundez, să le ofer valoare. Să renunț la superficialitate și să mă implic mai mult, mai sincer, lăsând comoditatea și lenea la o parte.

Să fiu alături de cei dragi și să cresc iubirea în relația mea de cuplu și în legăturile cu membrii familiei.

... Fiu mai altruistă și să mă impic în ajutarea altora

Nu schimb eu lumea, dar cu fiecare om lumea se schimbă. Și vreau că în 2024 să fac parte din tabăra celor care cultivă semințe de bine și oferă picături de speranță.

Chiar și o ploaie torențială e formată din picături. Iar în 2024 eu voi fi una dintre aceste mici picături de apă.

Îmi propun să găsesc un țel, o cauză în care să mă implic cu resursele pe care le am: poate donații, poate timp, poate o promovare.

Măcar o cauză să fiu sigură că o voi susține! Pentru că sper la o lume mai bună și fără fapte nimic nu se poate schimba.

... Gândesc pozitiv și să îndrăznesc să îmi împlinesc măcar un vis

Îmi propun în 2024 să reunt la auto-critică și să mă orientez pe ce am făcut bine într-o acțiune, fie ea eșuată. Vreau să văd mai bine ceea ce este valoros în mine și să îmi folosesc resursele interioare.

Voi avea încredere că Universul îmi va oferi ceea ce am nevoie. Voi gândi pozitiv, încrezător, cu putere și dedicare.

2024 va fi anul în care nu vreau să mai amân nimic!

Sursa foto articol: Senntabi/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri