24 Noiembrie 2023 publicat în Spiritualitate 721 share-uri

Această Lună plină în Gemeni de pe 27 noiembrie este aici ca să ne curețe cu energia sa purificatoare și să ne ajute să facem un pic de lumină în viețile și emoțiile noastre, să ne ușureze sufletul și să îl aline.

Pe 27 noiembrie (ora 11:16, ora României), avem parte de ultima lună plină a toamnei, o superbă lună care face tranziția înspre anotimpul iernii și ne oferă totodată posibilitatea de a ne îndeplini unele dorințe ale sufletului. Din perspectiva astrologică, Luna Plină de pe 27 noiembrie are loc pe axa Gemeni – Săgetător, prin urmare creează o opoziție cu Soarele în Săgetător.

Această Lună plină în Gemeni este aici ca să ne curețe cu energia sa purificatoare și să ne ajute să facem un pic de lumină în viețile și emoțiile noastre, să ne ușureze sufletul și să îl aline. Ne va ajuta să ne exprimăm mult mai ușor, să vorbim mai deschis despre ceea ce se află în interiorul nostru, despre sentimentele noastre, ne împinge către socializare și comunicare, către eliberarea de acele sentimente sau situații care ne împovărează sau ne epuizează.

Zodia Gemeni este guvernată de Mercur, planeta socializării, așa că folosiți această perioadă ca pe un timp benefic de a vă afla în compania persoanelor voastre dragi, de a petrece timp de calitate cu prietenii sau cu familia, de a ne angaja sau participa la diverse evenimente socio-profesionale unde ne simțim în elementul nostru și comunicăm degajat și interactiv, transmițându-ne mesajele țintit, dar în același timp stabilind și anumite conexiuni ca de la suflet la suflet.

Foto: Joeprachatree /Shutterstock

Cu ajutorul influențelor Lunii pline în Gemeni de pe 27 noiembrie, atunci când vorbim despre sentimentele noastre, le și înțelegem mai bine, ne concentrăm asupra a ceea ce contează cu adevărat pentru noi și ne facem totodată curat în suflet și printre sentimentele noastre. Această Lună plină în Gemeni se aliniază și cu Marte și creează un aspect de pătrat cu Saturn, ceea ce vorbește și despre dorința noastră de a gestiona și rezolva unele situații din viețile noastre, dar și despre obstacolele sau blocajele care ne împiedică să facem asta.

De asemenea, sub acest aspect creat de Luna Nouă în Gemeni și Saturn în Pești nu ne simțim deloc confortabil atunci când cineva ne spune sau se așteaptă să ne simțim într-un anumit fel. Marte care este extrem de activ în această lunatie amplifică unele discuții în contradictoriu, dar diplomația în discuții poate face ca lucrurile, cuvintele și emoțiile să nu iasă de sub control prin neglijență sau impulsivitate.

Poate că o face într-un mod agresiv, dar dacă avem niște dorințe puternice și am întârziat să facem ceva pentru a le îndeplini, Marte ne împinge chiar în această lunație să le acordăm suficientă atenție încât să începem să facem schimbările necesare pentru a le manifesta. Deși pare că tratăm totul mai superficial în preajma acestei Luni pline, suntem încurajați de Marte să ne ancorăm în unele acțiuni care ne-ar putea schimba profund modul în care gândim sau facem lucrurile.

Să avem grijă și la faptul că atunci când este activată axa Gemeni – Săgetător și o Lună plină în Gemeni, putem vorbi de o oarecare confuzie sau neclaritate pe canalul comunicării. De aceea, este bine să vă verificați de două ori sursele înainte de a lansa o afirmație, fiți foarte atenți la detalii și amănunte și nu ezitați să puneți întrebări dificile și profunde chiar și cu riscul de a deranja pe cineva.

Pe de o parte, ne sunt dezvăluite niște informații și adevăruri, pe de altă parte alte detalii critice sunt ținute departe de ochii noștri. Aveți la dispoziție puterea de discernământ atunci când vine vorba de informații false și treceți-le bine prin toate filtrele gândirii voastre. De asemenea, nu uitați să țineți cont de etică căci putem fi ușor manipulați sau induși în eroare de ceilalți.

Sub acest aspect astral de Luna plină în Gemeni, tindem să ne simțim uneori copleșiți, mai tensionați sau mai agitați decât ar fi cazul, să amplificăm anumite sentimente negative sau să tratăm lucrurile ce par a fi importante cu o oarecare superficialitate. S-ar putea ca mersul lucrurilor să nu ne convină întotdeauna sau să ne facă să ne simțim frustrați, dar Saturn dorește să îmbinăm elementul ludic și curiozitatea cu seriozitatea și responsabilitatea. Să ne bucurăm de viață, dar în același timp să rămânem ancorăm în responsabilitățile noastre, să ne îngrijim de ceilalți și să îi ajutăm, dar în același timp și să trasăm anumite limite și să nu uităm nici de binele nostru.

Sextilul creat de Luna plină în Gemeni cu Neptun, planeta iluziilor, învăluie însă totul într-o lumină mai blândă și disipează această energie greoaie. La urma urmei, lucrurile nu sunt chiar ceea ce par a fi, nimeni nu este în totalitate rău chiar și atunci când aruncă cu cuvintele nepotrivite, iar Neptun ne face să ne construim o mică bulă în care ne simțim în siguranță, protejați și departe de lumea dezlănțuită. Poate că trăim după poveștile pe care ni le spunem nouă înșine, dar această trebuie să fie autentice și deschise posibilităților astfel încât să le putem rescrie atunci când este cazul.

Foto fr si main: Md Joy tkd /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri