17 Mai 2023 publicat în Spiritualitate 101 share-uri

Iertarea are puteri eliberatoare și uneori poate fi tocmai răspunsul la blocajele care ne țineau pe loc. 

Indiferent dacă noi suntem cei care au greșit sau au făcut rău sau, din contră, altcineva ne-a rănit și ne-a făcut rău, însă noi suntem încă atașați de acea rană sau greșeală, incapabili să iertăm, ne va fi greu să ne detașăm și să ne eliberăm de resentimente. Iertarea de sine și a celorlalți și a-ți cere iertare atunci când tu ai fost cel care a greșit poate fi un gest (chiar dacă este făcut de la distanță) extraordinar de puternic și eliberator.

Acest gest îți crește frecvența, te ajută să gestionezi unele sentimente negative suprimate sau rămase neexprimate, îți va debloca anumite aspecte ale vieții tale și te va ajuta să atragi ajutorul și susținerea de care ai nevoie în viața ta pentru a merge mai departe. Iar dacă nu poți (încă!) ierta, intenția de a ierta are și ea un efect aproape la fel de binevoitor în univers, este un prim pas înspre iertarea propriu-zisă. Iar iertarea în sine precede vindecarea.

Diana Cooper, autoare a mai multor cărți de spiritualitate, ne oferă un scurt decret al iertării care circulă pe internet și a fost publicat inițial în cartea “The Archangel Guide to Ascension”. Este, de fapt, un exercițiu pentru iertare pe care îl putem rosti de mai multe ori pe zi sau ori de câte ori ne simțim inima încărcată și conștientizăm că iertarea ne-ar lua o povară de pe suflet.

Aceste afirmații îți purifică inima și te ajută să îți eliberezi sufletul, dar și să eliberezi sufletul celorlalți de neiertare și tot bagajul emoțional care se află acolo. Totodată, te poate ajuta să îți cureți corpul energetic și emoțional de emoțiile negative, revigorându-ți tot sistemul tău energetic și având un efect pozitiv și asupra stării tale de sănătate celulare.

Foto: Romolo Tavani /Shutterstock

Diana Cooper: Decret de iertare

“Îi iert pe toți cei care m-au rănit rănit vreodată sau mi-au făcut rău, conștient sau inconștient, în această viață sau în alta, în acest univers, dimensiune, plan sau nivel al existenței mele sau în oricare altul, știut sau neștiut.

Le ofer Grație.

Cer iertare pentru orice am făcut vreodată și astfel am rănit sau am făcut rău unei alte persoane, conștient sau inconștient, în această viață sau în alta, în acest univers, dimensiune, plan, nivel sau plan al existenței mele sau în orice altul, știut sau neștiut.

Cer Grație.

Mă iert pe mine însumi pentru orice am făcut vreodată și astfel am rănit sau am făcut rău unei alte ființe, conștient sau inconștient, în această viață sau în oricare alta, în acest univers, dimensiune, plan sau nivel al existenței sau în oricare altul, știut sau neștiut.

Accept Grația.

Sunt liber. Toate lanțurile și limitările care mă țineau pe loc au căzut. Mă aflu în puterea mea deplină.

Așa să fie și așa este.”

~ Autor: Diana Cooper, extras din cartea “The Archangel Guide to Ascension”

Foto fr si main: Luna Lignea /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri